Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Toerisme, Recreatie, Horeca


Functiesoort:

Management, Directie


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Noord-BevelandContactgegevens

Adres:

RCN Vakantiepark de Schotsman

Schotsmanweg 1

4493CX Kamperland

Nederland


Postadres:

Schotsmanweg 1

4493CX Kamperland

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Jessica Koole

0113371751www.rcn.nl/nl/vakantieparken/nederland/zeeland/rcn-de-schotsman

Vacaturenummer:

V202009280022

Solliciteer

Gedreven Horecamanager op toplocatie gezocht!

RCN Vakantiepark de Schotsman

Einddatum: woensdag 28 oktober 2020

 

Wie zijn wij?

Wij zijn RCN de Schotsman, een prachtig vakantiepark pal gelegen aan het Veerse Meer. Met eindeloze (water)sportmogelijkheden is deze plek uitermate geschikt voor watersporters. Het is een absolute toplocatie: paradijs voor surfers, zeilers en catamaranzeilers. Kortom, genoeg ingrediënten voor volop waterplezier in Zeeland! Extra leuk: op het park zal eind 2020 een compleet nieuw gebouw met centrale voorzieningen geopend worden.

Jouw functie

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten evenals ons horecateam. Het geven van de beste service en het waarborgen van onze kwaliteit staat bij jou als horecamanager hoog in het vaandel. Je hebt aandacht voor hun wensen, bestellingen en vakantieplezier en staat tevens altijd voor hen klaar.

 

Wat ga je doen?

Als horecamanager verzorg je alle voorkomende werkzaamheden in onze nieuwe “Brasserie de Schotsman”, de snackbar en de kiosk. Je draagt de verantwoordelijkheid over de operationele processen. Je stuurt daarbij aan op: een gemotiveerd team, een aantrekkelijk en verzorgde brasserie, juiste uitvoering van de horecaformule, het verwonderen van de gasten en hygiëne (HACCP). Door jou komt de locatie nóg meer tot leven want jij bent de ambassadeur van onze brasserie en trekt het team mee in jouw gedrevenheid!

Op deze locatie met een geheel nieuw onderkomen, ga jij er een succes van maken. Budget gestuurd werken, personeelsmanagement en commercieel denken is voor jou niets nieuws. In de rol van horecamanager ben jij hét gezicht van deze brasserie. Of het gaat om de gasten of om het team, iedereen weet jou te vinden. Jij weet als geen ander het horecaconcept te vertalen naar onze gasten.

Je brengt jouw operationele ervaring op een enthousiaste manier over op het team. Doordat jij heel regelmatig ‘’meedraait’’ op de vloer weet jij precies wat er speelt en kun je hier gemakkelijk op inspelen. Daarnaast denk je mee over de lange termijnplanning van de locatie en ben je regelmatig in gesprek met de parkmanager om de locatie nog verder te ontplooien.

Wat vragen wij?

Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam. Werken op een vakantiepark vereist flexibiliteit en hard werken. Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, ’s avonds, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze baan hoort.

Jij:

 • bent minimaal 30 jaar
 • bent representatief, enthousiast en gastvrij
 • hebt meerdere jaren ervaring in de horeca, ook in een leidinggevende rol
 • hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel
 • hebt zowel kennis van “de voorkant” als van de keuken
 • kunt goed plannen en organiseren
 • bent stressbestendig
 • hebt een klantgerichte en servicegerichte uitstraling
 • kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • hebt kennis van minimaal 2 vreemde talen (bij voorkeur Duits & Engels)
 • Je beschikt over meerdere vakdiploma’s
 • kunt een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen

Wat bieden wij jou?

Werken in een vakantiesfeer bij een groeiende organisatie! Een afwisselende baan op een fantastische locatie. Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als medewerker heb je bij ons veel ruimte voor nieuwe ideeën en zijn er goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je bent in de natuur, ontmoet veel leuke gasten en maakt onderdeel uit van een hecht team van leuke collega’s op één van de gezelligste vakantieparken in Nederland. Verblijf op het park is mogelijk. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Recreatie.

 

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.