Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Consultancy, Advies

Medisch, Zorg


Dienstverband:

ZZP/Freelance/Interim


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur

Flexibel


Regio:

Walcheren

Zuid-Beveland

Zeeuws-Vlaanderen

Noord-Beveland

Schouwen-DuivelandContactgegevens

Bezoekadres:

Shared Ambition

Markenhaven 25c

3826ac

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. A Lebens

0334337010www.sharedambition.com

Vacaturenummer:

V202010060006

Solliciteer

Psycholoog Arbeid & Gezondheid, Psycholoog Arbeid & Organisatie of GZ Psycholoog

Shared Ambition

Einddatum: donderdag 31 december 2020

Al meer dan 50 psychologen hebben zich als consultant bij Shared Ambition aangesloten. Alle consultants zijn aangesloten bij het NIP en een groot aantal heeft zich gespecialiseerd als GZ Psycholoog, Psycholoog Arbeid & Gezondheid of Psycholoog Arbeid & Organisatie.

Sluit je bij ons aan!

Shared Ambition is op zoek naar ervaren psychologen in de regio’s  Zeeland

Wij hebben werk voor psychologen die onder de naam van Shared Ambition psychologische interventies uitvoeren voor onze brede klantenportefeuille.

Dit biedt Shared Ambition

Na een individueel inwerktraject en kennismaking met de visie en producten van Shared Ambition, vinden wij opdrachten die bij jou passen. Heb je een eigen netwerk en/of klanten? Dit/deze kun je meenemen naar Shared Ambition. Heb je geen eigen klanten, maar wil je commercieel actief zijn in het netwerk van Shared Ambition? Na de inwerkperiode kun je je ontwikkelen tot accountdeveloper.

Omdat onze psychologen willen blijven leren, initiëren we met regelmaat bijeenkomsten (op een centrale plek in Nederland) waarin specifieke thema’s aan bod komen en waar we kennis delen. Ook organiseren we regelmatig klantevents om klanten te ontmoeten, te informeren en hun behoeftes te onderzoeken.

Dit ben jij

Je bent psycholoog en eigen ondernemer/ZZP’er, of wilt dit worden. Je hebt affiniteit met arbeids-gerelateerde psychologische zorg en aantoonbare ervaring als psycholoog binnen het bedrijfsleven. Je herkent jezelf in de visie van Shared Ambition en vindt het leuk om vanuit die visie samen te werken en kennis te delen met collega-psychologen. Onze producten en aanpak spreken je aan. Je gaat graag binnen de dynamiek van/in samenwerking met bedrijven aan de slag met cliënten. Je bent bereid om binnen Nederland voor je werk te reizen.

Belangstelling?

We kijken er naar uit om je te ontmoeten! Mail of bel naar: angelique.lebens@sharedambition.com | 06 2152 1635

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.