Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Onderwijs

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Leerkracht - Primair Onderwijs


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur


Regio:

Tholen & St. PhilipslandContactgegevens

Adres:

Montessorischool De Kraal

Zoekweg 1a

4691HT Tholen

Nederland


Postadres:

Zoekweg 1a

4691HT Tholen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Koert Capel

0646904134www.montessorischooldekraal.nl

Vacaturenummer:

V202010070011

Solliciteer

Vervanging zwangerschapsverlof en vacature na terugkeer

Montessorischool De Kraal - Tholen

Einddatum: zondag 01 november 2020

Montessorischool De Kraal is een unieke basisschool in de stad Tholen. De school functioneert geheel zelfstandig en ziet kleinschaligheid als haar grote kracht. Er is daadwerkelijk gerichte aandacht voor ieder kind. Onderwijsteam, directie en bestuur verblijven in hetzelfde gezellige gebouw waar de lijnen kort zijn en iedereen elkaar kent. Het leerlingenaantal van 72 is groeiend. Afgelopen maand zijn we bezocht door de Onderwijsinspectie, waardoor we nu vol vertrouwen de komende jaren in gaan.

Ons onderwijs combineert de kracht van montessorionderwijs met moderne inzichten in goede instructie en volgsystemen. Sinds dit schooljaar werkt De Kraal met een open leerlandschap met daarin één grote combinatiegroep 3 t/m 8, wat ons unieke kansen en ontwikkelingen brengt. Ons onderwijsteam telt vier leerkrachten waarvan er momenteel twee in dit leerlandschap werken. In de ochtenden worden ze daarbij ondersteund door een van onze onderwijsassistenten. In totaal heeft De Kraal 10 medewerkers.

Eén van de leerkrachten van het leerlandschap is in verwachting en bevalt eind februari. Ze is nu 1,0 FTE in dienst, maar keert niet in die omvang terug. Dit brengt de volgende nieuwe kansen bij De Kraal:

Vervangingsvacature van 1,0 tot 1,2 FTE

te verdelen over 1 of 2 leerkrachten. Onderdelen hiervan zullen zijn het bevallingsverlof, aansluitend ouderschapsverlof en mogelijkerwijs al enige vervanging in de periode vanaf 28 weken, in verband met coronarichtlijnen. Deze periode loopt waarschijnlijk tot begin juni.

 

Vacature van 0,5 tot 0,7 FTE

na terugkeer van de betreffende leerkracht.

 

Werken bij montessorischool De Kraal vraagt heel wat van je. Met heel weinig mensen doen wij hetzelfde werk als een grote scholenkoepel, met uiterst gepassioneerde mensen die in deze school geloven. Je geeft tegelijkertijd les aan bijna alle leeftijden en aan kinderen met sterk uiteenlopende onderwijsbehoeften, die gewend zijn om heel zelfstandig te werken. Klassikale instructie kennen we niet. Stilte is één van de krachten van onze school, maar ook iets waar je misschien aan zult moeten wennen.

Maar als dit juist goed bij je past en je bent ondernemend, snel schakelend, innovatief en open, dan zul je in De Kraal een zeldzaam leuke werkgever vinden waar je kunt bloeien en waar je basisonderwijs op een hele andere manier kunt beleven. Montessori-ervaring is zeker een pre, maar laat je niet weerhouden als je die nog niet hebt. Als je bekend bent met Parnassys is dat handig, maar geen vereiste.

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan uiterlijk 22 oktober je motivatie en een CV via onderstaande solliciteer-button. Voor vragen kan je terecht bij directeur-bestuurder Koert Capel via (06) 46 904 134.

Selectie vindt plaats op 23 oktober 2020. Als je voor een gesprek uitgenodigd wordt, wordt dit gehouden in de eerste helft van de week van 26 oktober. Een proefles en een tweede gesprek zullen we inplannen in de tweede helft van diezelfde week.