Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie

Overig


Uren:

Tot 16 uurContactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Jobcare SVRZ

088-8871010werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202010070013

Solliciteer

Fysiotherapeut

SVRZ - 't Gasthuis

Einddatum: donderdag 10 december 2020

Als fysiotherapeut werk je in deze functie op de locaties van SVRZ op Walcheren. De standplaats is ’t Gasthuis in Middelburg, maar je kunt ook ingezet worden op onze andere locaties in Middelburg, Vlissingen en Veere. Het betreft een vacature op oproepbasis waarbij je op onregelmatige basis ingezet wordt tijdens “piek en ziek”, werkdagen kunnen vallen op maandag tot en met zaterdag.

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

Als fysiotherapeut bestaan je werkzaamheden uit het onderzoeken, behandelen en adviseren van de cliënt, na verwijzing door de specialist ouderengeneeskunde. Je stelt een individueel fysiotherapeutisch behandelplan op met als doel het voorkomen, verminderen en/of compenseren van ziekten en stoornissen van het bewegingsapparaat van de cliënt. Je kan worden ingezet op geriatrische revalidatie zorg (GRZ), op woongroepen waar cliënten met lichamelijke beperkingen wonen en/of met dementie, als ook in de 1e lijns fysiotherapie. De behandeling vindt zowel individueel als in groepsverband plaats. Je bent in staat om zelfstandig te werken aan de hand van een ruime indicatiestelling van de verwijzend arts. Tevens werk je adviserend naar bijvoorbeeld zorgteams, mantelzorgers en vrijwilligers.

Je bent onderdeel van het team Behandeling, Ondersteuning en Advies (BOA). Hieronder vallen verschillende disciplines zoals o.a. ergotherapie, fysiotherapie, diëtetiek en psychologen. Zij stellen hun kennis en ervaring en behandelmogelijkheden beschikbaar aan intramurale en extramurale cliënten. Je werkt samen met directe collega fysiotherapeuten in een betrokken en proactief team.

Na je sollicitatie:

1. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je sollicitatie telefonisch door te nemen en nodigen je eventueel uit voor de vervolgprocedure met Krista Voorham, teamleider BOA.
2. Hebben we dan nog steeds een match, dan zal Sabine Koppejan, de personeelsfunctionaris van SVRZ ‘t Gasthuis jou een aanbod doen omtrent de arbeidsvoorwaarden.
3. Als het gesprek positief is kan je beginnen aan het avontuur!

GEVRAAGD

  • Diploma HBO fysiotherapie en BIG registratie

AANBOD

  • Bruto maandsalaris maximaal €4161,92 op fulltime basis (FWG 55)
  • 0-uren contract op oproepbasis
  • Afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid
  • Een contract voor duur van een jaar
  • Een leuke baan in een prettige werkomgeving