Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Automatisering, Internet


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

PO & O ADRZ

088-1254781www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202010080030

Solliciteer

Medewerker Applicatiebeheer

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Adrz

Einddatum: vrijdag 23 oktober 2020

Functie-informatie

Uren: 36
Dienstverband: bepaalde tijd contract van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband
Sluitingsdatum vacature: 22 oktober 2020

De afdeling ICT, o.a. verantwoordelijk voor server en werkplekbeheer, netwerken, telefonie en applicatiebeheer, ondersteunt de diverse locaties van Adrz. 

Als medewerker technisch applicatiebeheer ben je verantwoordelijk voor het technisch optimaal te laten functioneren van applicaties en informatiesystemen op de systemen, zodat de applicaties zo veel mogelijk beschikbaar zijn. Je adviseert en ondersteunt de organisatie bij de implementatie, ontwikkeling, het testen en onderhouden van in gebruik zijnde applicaties en informatiesystemen. Daarnaast ondersteun en adviseer je bij het testen van nieuwe applicaties.

Binnen het team geldt buiten werktijd een consignatiedienst. Wisselend onder de andere beheerders heb je 7 dagen achtereenvolgens consignatiedienst. Het beheren van koppelingen in het applicatielandschap, proactief controleren, documenteren en actueel houden is een dagdagelijkse bezigheid.

 

Wij zoeken een kandidaat die

  • beschikt over een vakgerichte afgeronde HBO- Bachelor opleiding, bij voorkeur Bedrijfskundige Informatica, aangevuld met relevante certificeringen zoals ASL, BiSL en ITIL;
  • grondige kennis bezit van de werkprocessen binnen een zorgorganisatie en relatie kan leggen tot het applicatielandschap;
  • conceptuele kennis heeft van netwerk-, database-, hardwarecomponenten en ICT- infrastructuren met minimaal 3 jaar ervaring in een gelijke functie;
  • beschikt over grondige kennis en ervaring met HIX, een complete overview van het HiX is een pre;
  • in zowel de Nederlandse als Engelse taal mondeling en schriftelijk vaardig is;
  • initiatiefrijk is, zelfstandig werkt en projectmatig kan werken in projecten en zelf (kleine) projecten kan leiden;
  • stressbestendig en flexibel is;
  • beschikt over voldoende sociale vaardigheden en kan communiceren op alle niveaus binnen de organisatie.

 

Dit krijg je ervoor terug
Een aanstelling onder voorwaarden van de CAO Ziekenhuizen. Salariëring conform FWG schaal 55 (minimaal €2.798 en maximaal €4.111,- op basis van een fulltime dienstverband). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het T-tagtarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of de aankoop van een fiets. Verder krijg je collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ.                                                                 

Tot slot bieden we volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Ook kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging en/of Jong Adrz.

 

Dit is je werkgever
De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

Meer informatie
Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij Paul Roth, bedrijfskundig manager, via telefoonnummer 06-12801829.

Solliciteren
Door op de knop solliciteren te klikken kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden.

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie