Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

WO


Branche:

Financiële dienstverlening 


Functiesoort:

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

DRV Accountants & Adviseurs

Joulehof, 10

4622 RG BERGEN OP ZOOM

Nederland


Contactpersoon:

Corporate Recruiter DRV

0164 - 241850 / 06 - 46058268www.werkenbijdrv.nl

Vacaturenummer:

V202010090030

Solliciteer

Junior Belastingadviseur - Middelburg

DRV Accountants & Adviseurs

Einddatum: woensdag 13 januari 2021

Jouw functie als Junior Belastingadviseur

Jouw dagelijkse praktijk bestaat in een notendop uit het begeleiden van onze klanten en hun belangen op fiscaal gebied. Onze mkb-klanten vertrouwen erop dat jij hen zoveel mogelijk ontzorgt. Je assisteert bijvoorbeeld bij het opstellen van complexe aangiften en je schrijft bezwaarschriften. Verder ondersteun je bij het opstellen van fiscale adviezen. Je denkt en handelt niet alleen vanuit fiscaal oogpunt, maar ook vanuit de ondernemer en zijn of haar bedrijf. Je werkt multidisciplinair, zodat je verbanden kunt leggen en passende oplossingen kunt aandragen. Je werkt veel in teamverband en bent in staat om de wensen van de klant te vertalen naar de dienstverlening van DRV. Ervaren collega’s begeleiden je bij jouw werkzaamheden en zorgen dat jij je snel kan ontwikkelen. 

Naarmate je jezelf ontwikkelt, krijg je steeds meer zelfstandigheid. Het aandragen van een passende oplossing zie je als uitdaging. De gevarieerde en op termijn meer complexe opdrachten geven jou voldoening. Jouw ambitie is jezelf te blijven ontwikkelen, vakinhoudelijk én adviesvaardig.  

 Wat onze belastingadviseurs zo waarderen in hun baan: 

“Ik geniet ervan om ondernemers uit de echte economie te helpen. Multinationals zijn te veel een ver-van-mijn-bed-show. Het mkb is concreet, met korte lijnen. Daar hou ik van. En zolang ik plezier heb in mijn werk blijf ik ook initiatief nemen, en dat wordt bij DRV zeker beloond. Zo kon ik doorgroeien tot belastingadviseur en kreeg ik een auto van de zaak. ” Jesper Wiegmans – Belastingadviseur 

Jouw toekomstige werkgever in Zeeland

Bij DRV werken wij met hartstocht voor ondernemers in de echte economie. De ondernemers die de ruggengraat van onze economie vormen. Die voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid zorgen. Die zuinig zijn op hun bedrijf, klanten en mensen. Zijn dat de ondernemers waar jij met passie voor wilt werken? Zie je graag resultaat van jouw harde werk? En werk je graag samen in een professioneel team, wil je continu verbeteren en ga je geen uitdaging uit de weg? Dan pas jij misschien wel perfect bij onze laagdrempelige organisatie die de ontwikkeling en het plezier van haar werknemers vooropstelt. 

Jouw toekomstige werkplek in Middelburg

Je komt te werken op ons kantoor in Middelburg dat wordt gekenmerkt door de Zeeuwse nuchterheid en waar er ook plek is voor gezelligheid. Op dit kantoor werken ongeveer 40 collega’s verspreid over de fiscale praktijk, de samenstelpraktijk en de controlepraktijk. Ook is DRV actief betrokken bij de regio. DRV is bijvoorbeeld sponsor van de Kustmarathon Zeeland en we leveren ook een actieve bijdrage aan dit evenement. Ook hier gaan onze accountants en adviseurs voor de beste prestatie, met natuurlijk het plezier voorop!   

 

Jouw profielschets als Junior Belastingadviseur

 • Afgestudeerd fiscaal jurist of fiscaal econoom en in afrondende fase van je Master.   
 • Brede belangstelling voor fiscale vaktechniek. 
 • Je hebt een uitstekend analytisch vermogen. 
 • Met jouw communicatie is niks mis en je durft een kritische noot te uiten. 
 • Je hebt ambitie en neemt graag initiatief: we horen graag wat beter kan en stimuleren deelname aan projecten. Je hebt bovendien de drive om te groeien binnen de organisatie. 
 • Je werkt graag in teamverband. 
 • Je bent nauwkeurig, kwaliteitsbewust en onafhankelijk in je beoordelingsvermogen. 

 

Dit krijg je van ons

“Het mooiste aan mijn werk vind ik de afwisseling en het persoonlijke contact met klanten. Via ons internationale netwerk Moore doe ik veel internationale opdrachten en maak ik kennis met collega’s en kantoren in het buitenland. ”Steven van Straten – Junior belastingadviseur 

 Wat je krijgt naast een aantrekkelijk salaris: 

 • Aandacht en ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. 
 • Een persoonlijke mentor en de mogelijkheid om op termijn zelf mentor te zijn. 
 • Doorgroeimogelijkheid naar de functie belastingadviseur en verder. 
 • Vaktechnisch bijblijven, groeien en PE-punten behalen via de DRV Academie. 
 • Deelname aan externe bijeenkomsten, congressen en andere evenementen. 
 • Een goede werk-privébalans. 
 • Leuke uitjes met de personeelsvereniging van jouw vestiging en DRV-breed. 
 • 28 vakantiedagen. 
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling. 

 

Bovendien krijg je de kans om te werken bij stilletjes één van de beste kantoren van Nederland. 

Meer weten?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Rick Wiegmans (Senior belastingadviseur manager) via 0118-634000 of met Ylva Spiekerman (Corporate Recruiter) via 06-46058268. 

Reageren?

Solliciteren kan via onderstaande solliciteer-button.