Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

ICT, Telecom

Zakelijke dienstverlening


Functiesoort:

Klantenservice, Callcenter, Receptie

Management, Directie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

Delta Fiber Nederland

Overschieseweg 203

3112 NB Schiedam

Nederland


Postadres:

Postbus 5048

4330 KA Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Celine Pouwer

0642295422www.deltafibernederland.nl/nl/

Vacaturenummer:

V202010090032

Solliciteer

Teammanager Klantenservice

Delta Fiber Nederland

Einddatum: zondag 08 november 2020

Wij zijn DELTA Fiber Nederland, de werkgever achter de merken DELTA en Caiway. We zijn een telecomaanbieder met de ambitie om zo veel mogelijk mensen in Nederland van razendsnel internet, interactieve televisie en perfecte (mobiele) telefonie te voorzien. Daarom breiden we ons supersnelle netwerk uit met glasvezel in gebieden waar snel internet nog niet vanzelfsprekend is. Bouw jij mee aan onze ambitie?

Als Teammanager Klantenservice ben je onderdeel van een team van 5 teamleiders op onze locatie Middelburg. Samen sturen jullie meer dan 100 enthousiaste collega’s aan en werken jullie zelfstandig met veel verantwoordelijkheden. Met het team staat de klanttevredenheid voorop! De setting is no-nonsense, laagdrempelig, open en sterk samenwerkingsgericht.

Jouw nieuwe werk
Als Teammanager Klantenservice geef je samen met andere teamleiders op inspirerende wijze leiding te aan een enthousiast en leergierig team. Dit team bestaat uit ongeveer 30 medewerkers. Hierbij motiveer je mensen en bied je hun de gelegenheid hun kwaliteiten ten volste te benutten. Je bent gek op mensen coachen en bent continu bezig ervoor te zorgen dat ze op iedere (digitale) vraag een goed antwoord geven.

Jij bent in staat om het team zo goed mogelijk aan te sturen, omdat je door de ogen van de klant weet te kijken. De resultaten en de ontwikkeling van het team zijn jouw verantwoordelijkheden. Je zorgt voor een hogere klanttevredenheid, medewerkersbetrokkenheid en een efficiënt werkend team.

Jouw key verantwoordelijkheden

  • Je bent resultaatgericht en zorgt dat doelstellingen en salesresultaten gehaald worden.
  • Je coacht, begeleidt en faciliteert jouw medewerkers op een enthousiaste manier, zodat zij hun doelstellingen kunnen halen met een hoge medewerkerstevredenheid
  • Je maakt de klantenservice elke dag een beetje beter. Je weet verbeteringen te signaleren en zet hier de juiste acties voor uit om het resultaat te verbeteren;
  • Je bent commercieel en weet de commerciële resultaten van de klantenservice te verbeteren.


Dit ben jij
Je bent intrinsiek gedreven om te werken aan klantbeleving met maar één doel: tevreden klanten. Je hebt lef en neemt het initiatief. Jij doet er alles aan om dat wow-effect te creëren bij elk contact met onze klanten en weet dit over te brengen op jouw team. Je identificeert verbeteringen in zowel processen als in kwaliteit en grijpt indien nodig in, in lijn met de trends en ontwikkelingen in de markt.  Het presenteren van je plannen en adviezen is een vanzelfsprekend onderdeel van je werk, die je vervolgens (zelf) waarmaakt. Je bent een geboren leider die ons gaat helpen onze ambities waar te maken.

Wat je in ieder geval meeneemt

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt 2 jaar ervaring als leidinggevende
  • Je hebt aantoonbare sales resultaten behaald in een vergelijkbare omgeving;
  • Je bent een geboren multitasker en behoud overzicht, ook als het druk is;
  • Ervaring met kwaliteit- en/of procesmanagement (inclusief methodieken) is een pré;
  • Ervaring in de telecomsector en in een klantcontact-omgeving is een pré.


En de arbeidsvoorwaarden?
Die zijn niet alleen goed, maar ook nog eens flexibel in te zetten. En met onze uitstekende pensioenregeling wordt ook aan je toekomst gedacht! We bieden je onder andere een collectieve ziektekostenverzekering en aantrekkelijke korting op bijvoorbeeld de abonnementskosten van jouw sportclub. Met jouw Benefit Budget bepaal je zelf hoe je jouw arbeidsvoorwaarden inzet.

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.