Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO

Overig


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Management, Directie

Marketing, PR, Communicatie

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

PO & O ADRZ

088-1254781www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202010130006

Solliciteer

Manager Communicatie & Marketing met hart voor de zorg

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Goes

Einddatum: donderdag 12 november 2020

Manager Communicatie & Marketing met hart voor de zorg

Uren: 36
Dienstverband: bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract
Sluitingsdatum vacature: 20 oktober 2020

Als Manager Communicatie & Marketing zorg je ervoor dat het ziekenhuis zich kan profileren als gastvrij en betrouwbaar. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie- en marketingstrategie voor Adrz. Je zet de actuele strategie om in beleid en zorgt ervoor dat deze wordt geïmplementeerd.

Je geeft leiding aan ca. 7 medewerkers van de afdeling Communicatie & Marketing en draagt bij aan de ontwikkeling van de afdeling. Daarbij zorg je voor een herkenbare en heldere communicatie binnen het ziekenhuis. Ook ben je dé sparring partner op het gebied van communicatie en geef je advies aan de raad van bestuur, managers en andere stakeholders binnen Adrz.

Dit vragen we:

  • WO werk- en denkniveau met een relevante afgeronde communicatieopleiding;
  • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie in een (middel) grote organisatie;
  • Ervaring binnen een complexe bestuurlijke organisatie, waarbinnen soms tegengestelde belangen kunnen spelen;
  • Je bent een gedreven professional met een heldere visie op communicatie;
  • Je bent een verbinder zowel binnen het team als vertegenwoordiger van het Adrz in diverse interne en externe overleggen;
  • Je kan gemakkelijk schakelen tussen strategisch denken en praktisch doen;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • Je kan omgaan met de media en daarbij als woordvoerder van het ziekenhuis optreden;
  • Als mensgerichte leidinggevende stel je medewerkers en teams centraal. Je bent in staat om je stijl van leidinggeven af te stemmen op de medewerker en de context.

Dit krijg je ervoor terug
Wij bieden een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vast contract onder voorwaarden van de Cao Ziekenhuizen. De salariëring valt binnen FWG schaal 70: minimaal € 4.413,- en maximaal € 6.636,- op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het veelgebruikerstarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of de aankoop van een fiets. Verder krijg je collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ.

Tot slot bieden we volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding.

Dit worden je collega’s
Als manager van de afdeling Communicatie & Marketing werk je met een team van Communicatie & Marketing Adviseurs en medewerkers.

Dit is je werkgever
De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

Meer informatie
Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij mw. Dr. C.A. Brandenburg, bereikbaar per mail: secretariaat.RvB@adrz.nl.

Solliciteren

Door op de knop solliciteren te klikken kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.