Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

Gemeente Veere

Traverse, 1

4357 ET Domburg

Nederland


Postadres:

Postbus 1000

4357 ZV Domburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Ina Wattel

0118 555444www.veere.nl

Vacaturenummer:

V202010130037

Solliciteer

Toezichthouder omgevingsrecht (bouwen)

Gemeente Veere

Einddatum: dinsdag 27 oktober 2020

De gemeente Veere bouwt aan een gezonde omgeving. Bij de afdeling Dienstverlening werken we hieraan met een gedreven en ambitieus team. Het cluster Toezicht & Handhaving is onderdeel van de afdeling Dienstverlening en heeft 17 medewerkers Wil jij ook je bijdrage leveren? Er ontstaat ruimte voor een nieuwe, enthousiaste collega en daarom zijn we op zoek naar jou om ons team te komen versterken.

Toezichthouder omgevingsrecht (bouwen) 
Fulltime 36 uur, functieschaal 8

Wat ga je doen? 
Je voert controles uit op verleende omgevingsvergunningen (bouwen) en de overige bouwregelgeving, zoals het vergunningvrij bouwen. Ook controleer je op het bouwen zonder vergunning, het strijdig gebruik van gebouwen en erven en je spoort illegale bouwactiviteiten op. Bij deze werkzaamheden hoort het opstellen van rapporten en verslagen in het kader van bestuursrechtelijk optreden.

Wat vragen wij? 
Je hebt een vakgerichte opleiding op MBO-niveau, aangevuld met het diploma Ambtenaar bouw- en woningtoezicht of enige modulen daarvan of bereid studie daarvoor te volgen. Verder beschik je over aantoonbare ervaring van toezicht in de bouw. Je bent qua karakter een stevig persoon met overtuigingskracht, tact, inlevingsvermogen en communicatief vaardig. 

Wat bieden wij? 
De fuctie is binnen ons functiewaarderingssysteem HR21 ingedeeld als medewerker Handhaving II, functieschaal 8 (maximaal bruto € 3.591,-- bij 36 uur per week, salarispeil 1 oktober 2020). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Uitgangspunt is in principe een contract voor een jaar met, bij voldoende functioneren, omzetting in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Wil je meer informatie? 
Met inhoudelijke vragen kun je terecht bij Jos van de Graaf, Coördinator Toezicht en Handhaving (0118 555441); met vragen over de procedure, arbeidsvoorwaarden e.d. kun je terecht bij Sjef Lips, personeelsadviseur (0118 555258) personeelsadviseur.

Solliciteren
Belangstelling? Klik op de button solliciteren. Je reactie verwachten we uiterlijk op 27 oktober 2020.