Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Facilitair

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk


Uren:

Tot 16 uurContactgegevens

Adres:

Juvent

Park Veldzigt 43

4336 DW Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 140

4330 AC Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Saskia Elsenaar

0118632357www.juvent.nl

Vacaturenummer:

V202010140011

Solliciteer

Huishoudelijk Medewerker

Juvent - Beatrixlaan 2 4382XH Vlissingen

Einddatum: maandag 26 oktober 2020

Voor de Loopplank, een opvanggroep voor korte opname van jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar, zijn wij tot in ieder geval  1 april 2021 op zoek naar een

 

Huishoudelijk Medewerker

voor 7,5 uur per week (verdeeld over meerdere dagen)

 

Juvent is de jeugdzorgspecialist in Zeeland. Wij zijn er voor kinderen t/m 23 jaar, hun ouders en hun omgeving. Daar waar opvoeden en ontwikkelen niet vanzelf gaat en complexe problemen zich voordoen, zetten wij onze kennis en expertise in. Wij geloven in de kracht van gezinnen. Onze behandeling is erop gericht om de ander te versterken. Dat doen we zo dicht mogelijk bij het gezin thuis en waar nodig in, pleeggezinnen, behandelgezinnen, gezinshuizen of specialistische behandelgroepen.

 

Jouw functie

Je verricht de schoonmaakwerkzaamheden op een opvanggroep waar jongeren tijdelijk wonen.

Je draagt zorg voor een schone werk- en leefomgeving voor de jongeren en begeleiding en dit doe je op goede en grondige wijze. Daarnaast zorg je dat er voldoende voorraad van materialen en middelen is. Je verdeelt jouw werkzaamheden, in overleg, over meerdere dagen.

 

Dit ben jij

Je bent in staat om zelfstandig uitvoering te geven aan bovengenoemde werkzaamheden. In geval van ziekte of vakantie ben je bereid om op andere locaties van Juvent te werken. Je hebt enige kennis van materialen en middelen en bent bereid tot het volgen van eventuele cursussen op het gebied van schoonmaak. Daarnaast beschik je over sociale vaardigheden, aangezien jongeren en begeleiding thuis kunnen zijn als je aan het werk bent.

 

Jouw arbeidsvoorwaarden

De cao Jeugdzorg is van toepassing. De functie is ingeschaald in salarisschaal 1 (minimaal € 1.692 en maximaal  € 2.208 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week).

 

Solliciteren kan t/m 26 oktober 2020 via het online sollicitatieformulier, onder vermelding van vacaturenummer 02056.

 

Voor vragen of verdere informatie kan je contact opnemen met de Loopplank, 06-13118539.