Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

's Heeren Loo

Segeerssingel 6

4337 LG Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Naomi Gelderland

0118-434500www.sheerenloo.nl

Vacaturenummer:

V202010140019

Solliciteer

Begeleider MVG

's Heeren Loo - - - 4352JD Gapinge

Einddatum: vrijdag 13 november 2020

"Kan ik erop vertrouwen dat je er voor me bent, ook als het moeilijk wordt? Kan ik rekenen op jouw structuur en duidelijkheid, zodat ik een goede dag kan ervaren?"

Waar ga je werken?
Op deze rustig gelegen locatie in de gemeente Veere wonen 4 tot 5 volwassen cliënten met een licht verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Op deze locatie wordt ook dagbesteding geboden. Er wordt gewerkt vanuit de Triple C methodiek.

Wie ga je helpen?
Gewoon leven. Dat willen we allemaal. Maar voor cliënten met Moeilijk Verstaanbaar Gedrag (MVG) is dit niet altijd vanzelfsprekend. Omdat een cliënt met MVG niet goed kan uitleggen waarom hij boos of verdrietig is, uit hij dit soms in verbale of non-verbale boosheid. Jij laat je hier niet door verblinden en houdt contact met hem.

Hoe ga je helpen?
Op deze locatie wordt 1 op 1 zorg gegeven. Iedere cliënt is uniek en iedere begeleider ook. Jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor of met eindeloos geduld of tomeloos veel energie. Je begrijpt dat moeilijk verstaanbaar gedrag kan voortkomen uit onmacht of onzekerheid en je weet hoe je de cliënt handvatten kunt geven zodat hij leert omgaan met verschillende emoties. Je zorgt voor voorspelbare structuur van de dag die aansluit op de behoefte van de cliënt. Misschien ontdek jij net die ene manier om een cliënt te stimuleren of hem aan het lachen te maken. Je gelooft in kansen en mogelijkheden en verliest daarbij de behoefte van de cliënt niet uit het oog. Met jouw manier van begeleiden zorg je ervoor dat de zelfstandigheid van de cliënt wordt vergroot waarbij hij zelf de regie houdt en waarbij jij de kaders bewaakt. Dat maakt jou waardevol voor de cliënt en voor je team.

Dit bieden wij
 • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1861,- en maximaal € 2902,- bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Aantal uren in overleg (minimaal 20 en maximaal 36 uur per week).
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
 • Speciale aandacht en ondersteuning op het gebied van digitale vaardigheden; zo nodig bieden wij extra scholing en handvatten om je snel op weg te helpen, passend bij deze tijd!
Dit ben jij
 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 binnen de gezondheids- of welzijnszorg.
 • Kennis van en ervaring met moeilijk verstaanbaar gedrag is een pre.
 • Je bent bij voorkeur bekend met de Triple C methodiek.
 • Het methodisch werken is je tweede natuur.
 • Je kunt rust en duidelijkheid bieden aan de cliënten.
 • Je staat stevig in je schoenen, schakelt snel tussen de verschillende zorgvragen en je kunt goed reflecteren op je eigen handelen.
Sollicitatieprocedure
Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken via de telefoon of beeldbellen.

Wil je weten hoe 's Heeren Loo is als werkgever? Kijk dan hier.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Luc Weemaes (Manager Zorg), tel.: 06 83 66 88 55. Of bel / stuur een Whatsapp-bericht aan Naomi Gelderland (Corporate Recruiter) op tel.: 06 83 42 77 48. Een e-mail sturen kan ook: naomi.gelderland@sheerenloo.nl.