Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Overheid, Non-profitĀ 


Functiesoort:

Administratief, Secretarieel

Automatisering, Internet

Onderzoek, Wetenschap

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

Gemeente Vlissingen

Paul Krugerstraat 1

4382 MA Vlissingen

Nederland


Postadres:

Postbus 3000

4380 GV Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

P & O Afdeling

0118 - 48 70 00www.vlissingen.nl

Vacaturenummer:

V202010140020

Solliciteer

Medewerker geo-informatie en basisregistraties (1,0 fte)

Gemeente Vlissingen - Gemeente Vlissingen

Einddatum: zondag 01 november 2020

Wat ga je doen?
Je beheert geo-bestanden en (geo-gerelateerde) basisregistraties en zorgt ervoor dat deze informatie te raadplegen is door collega's. Je adviseert over nog te ontwikkelen geo-toepassingen binnen de organisatie en ontwikkelt applicaties die het werk van collega's ondersteunen. Je bent ook verantwoordelijk voor de aanschaf en onderhoud van software en beeldmateriaal. Daarnaast draag je samen met de BAG medewerker zorg voor de kwaliteit van de BAG, door de interne processen in de gaten te houden, en de koppeling tussen de registraties op orde te houden.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van bijvoorbeeld HBO-ICT/bedrijfskundige informatica, geodesie of geo-informatica.

  • Je hebt kennis van GIS en/of ervaring in het werken met de GIS-software van Esri (desktop, geoweb, portaal, data interoperability).

  • Je bent een goede match met onze kernwaarden 'transparant, samenwerken, vakmanschap en klantgericht.'

  • Je hebt goede ontwikkelde analytische vaardigheden. Je hebt doorzettingsvermogen, ruimtelijk inzicht en je bent communicatief sterk. Je werkt met plezier toe naar oplossingen.

  • Je hebt kennis van de verschillende basisregistraties (BAG, WOZ, BGT, BRK).

Wat vinden je collega's?
"Binnen de organisatie en ons team is volop ruimte voor eigen inbreng. Je komt terecht in een leuk team met enthousiaste en betrokken collega's!" – Team Advies

Wat bieden wij?
Wij bieden een salaris van maximaal € 4.831 bruto per maand, bij een werkweek van 36 uur (salaristabel per 1 oktober 2020). Op termijn is een salaris van maximaal € 5.169 in de uitloopschaal bereikbaar op basis van het functioneren. We bieden je een tijdelijk dienstverband voor één jaar. Na dit jaar kan het contract bij goed functioneren worden omgezet in een vast dienstverband. Daarnaast bouw je een individueel keuzebudget op van 17,05%. Dit kun je inzetten voor extra salaris, meer vrije tijd of een fiets. Je werktijden deel je zelf in, met veel flexibiliteit. Voor je persoonlijke ontwikkeling doe je zelf voorstellen. Een reiskostenvergoeding hoort ook bij de voorwaarden. We werken op dit moment voornamelijk thuis in verband met Covid-19 maatregelen.

Reageren?
Spreekt de functie je aan? Reageer dan vóór 1 november 2020 via de knop 'Solliciteren'. Wil je graag meer weten over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Claudia Casetta, teamleider Advies (telefoonnummer: 0118-487286).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.