Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Toerisme, Recreatie, Horeca


Functiesoort:

Commercieel, Verkoop

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Vacaturenummer:

V202010140021

Solliciteer

Pricing analyst

Roompot Vakanties - Goes

Einddatum: zondag 13 december 2020

Korte omschrijving

Als pricing analyst ben je verantwoordelijk voor het analyseren en optimaliseren van de omzetten en bezettingsgraden op onze parken d.m.v. dynamic pricing.

Wat ga je doen?

Je komt te werken op de afdeling Revenue Management. De afdeling Revenue Management draagt de verantwoordelijkheid over de prijsstrategie en daaruit voortkomende verhuuromzetten van alle vakantieparken binnen de Roompot Group. Van Friesland tot aan Limburg en van kampeerplaatsen tot aan luxueuze villa’s. 

Als  pricing analyst ben je verantwoordelijk voor het revenue beleid van een cluster parken, gelegen in een bepaalde regio. Je vertaalt boekingsdata naar effectieve marktbewerkingsstrategieën. Je doorziet trends en patronen in grote hoeveelheden aan boekingsdata. In samenwerking met jouw directe collega’s draag je zorg voor de implementatie van de juiste prijsstrategie. Met als uiteindelijk doel; het optimaliseren van de verhuuromzetten en bezettingsgraden op onze vakantieparken. Je maakt hierbij gebruik van een combinatie van forecasting methodieken en voegt daar marktkennis aan toe.

Daarnaast deel je in projectvorm mee aan diverse commerciële onderwerpen en adviseer je vanuit je eigen expertise. Je begrijpt de dynamiek van vraag en aanbod en vertaalt deze naar kansen. Je bent kritisch op resultaat en hebt kennis van gedrag van klanten, concurrenten en trends. Adviseren gaat jouw net zo gemakkelijk af als analyseren en beslissingen neem je graag onderbouwd.  

Ben jij enthousiast of heb je nog vragen? Neem dan direct contact op met onze recruiter Hugo Willemse door te bellen of appen naar 06-30579577.

Wat vragen wij van jou?

  • minimaal hbo diploma in commerciële of economische richting;  
  • minstens 3-5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • je bent een echte teamplayer;
  • probleemoplossend denkvermogen;  
  • sterk analytisch vermogen;  
  • je bent proactief en niet snel tevreden;  
  • ervaring met complexe formules in Excel;
  • je bent op zoek naar een fulltime baan. 

Wat krijg jij daarvoor terug?

Een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid in een dynamische en creatieve organisatie. Hierin krijg je de mogelijkheid om je te ontplooien tot professional. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Recreatie. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature staat uiteraard open voor zowel mannen als vrouwen.