Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

's Heeren Loo

Segeerssingel 6

4337 LG Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Naomi Gelderland

0118-434500www.sheerenloo.nl

Vacaturenummer:

V202010140025

Solliciteer

Begeleider Teamflex

's Heeren Loo - - - 4331RE Middelburg

Einddatum: vrijdag 13 november 2020

'Kun jij mijn vraag begrijpen en vertalen? Zorg jij voor me, maar kun je er ook voor zorgen dat ik zoveel mogelijk zelf blijf doen? Help je bij het creëren van een ontspannen sfeer zodat ik echt van een moment kan genieten?'

Waar ga je werken?
Je wordt onderdeel van een organisatie die volop in ontwikkeling is. 's Heeren Loo zorgt ervoor dat mensen met een verstandelijke beperking op een prettige manier kunnen wonen, werken of aan activiteiten deelnemen. Midden in de samenleving of juist in een beschermde omgeving, op 800 locaties verspreid door het hele land. We kijken naar de wensen en mogelijkheden van cliënten en stimuleren cliënten zich zoveel mogelijk te ontwikkelen. Dit geldt ook voor onze medewerkers: we bieden je boeiend werk en alle kans om te groeien in de richting die jou ligt.

Als Begeleider Teamflex ga je werken voor drie woonlocaties in Middelburg die op korte afstand van elkaar liggen. Je werkt altijd samen met een collega. In de woningen werken diverse teams. Van elkaar leren en samenwerken staat voorop.

Wie ga je helpen?
Op deze locaties wonen volwassen en ouder wordende clienten met een lichte tot matige verstandelijke beperking of een matige tot ernstige verstandelijke beperking en ook lichamelijke beperking. Als begeleider zorg je voor structuur en duidelijkheid van de dag waarbij het persoonlijk plan van de cliënt de leidraad vormt. Je ondersteunt de cliënten naar hun wensen en zorgvraag. Voor de een betekent dit dat hij/zij op tijd klaar wil zijn om naar het werk te gaan. Voor de ander betekent het ondersteuning bij de ADL.

Hoe ga je helpen?
Iedere cliënt is uniek. Iedere begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net dé manier om een cliënt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien.

In ieder geval ben je flexibel. Want jij staat, waar gaten in het rooster vallen. Voordat je na een dienst naar huis gaat rapporteer je en zorg je voor een zorgvuldige overdracht aan de collega's van de volgende dienst. Met jouw kennis en ervaring weet je wat cliënten nodig hebben. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor je collega's.

Wat bieden wij?
  • Contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%, een ruime pensioenregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij
Je hebt een afgeronde zorggerelateerde opleiding op minimaal mbo niveau 3. Daarnaast:
  • heb je minimaal 2 jaar ervaring met werken met mensen met een verstandelijke beperking;
  • ben je bekend met methodisch werken;
  • ben je zorgvuldig, respectvol, attent en betrokken;
  • ben je flexibel inzetbaar en kun je goed samenwerken.
Wil je meer informatie?
Wil je weten hoe 's Heeren Loo is als werkgever? Kijk dan hier.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Rick Bouwens (manager zorg) via rick.bouwens@sheerenloo.nl. Of bel/stuur een Whatsapp bericht aan Naomi Gelderland (corporate recruiter) tel.: 06 83 42 77 48.

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom kan het zijn dat we onze sollicitatiegesprekken via de telefoon of beeldbellen houden.