Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Overheid, Non-profitĀ 


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

Actief Werkt! (Middelburg)

Beenhouwerssingel 3

4331 MD Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Actief Werkt!

0118 - 62 96 58www.actiefwerkt.nl/

Vacaturenummer:

V202010140027

Solliciteer

Toezichthouder Ondergrondse Infrastructuur

Actief Werkt! (Middelburg) - MIDDELBURG

Einddatum: woensdag 18 november 2020

Functieomschrijving
Heb jij al een aantal jaar ervaring als Toezichthouder op het gebied van ondergrondse infrastructuur? Wil jij graag betrokken zijn bij een aansprekend project waarin het gehele glasvezel netwerk wordt vervangen en waar iedere dag anders is? Lees dan verder!

Binnen de gemeente Middelburg is de aanleg van een glasvezelnet voor meer dan duizend adressen met totaal honderden kilometers graafwerk in volle gang. Voor dit project zijn wij op zoek naar een toezichthouder.

Als toezichthouder ga jij je op locatie bezig houden met diverse werkzaamheden gerelateerd aan het glasvezel project. Je houdt toezicht, voert controles uit en houdt in de gaten of het proces verloopt volgens de wensen en eisen van de opdrachtgever.

Functie-eisen
Je hebt een civieltechnische achtergrond en kennis van technieken in de aanleg van kabels en leidingen (ervaring met glasvezel is een pre). Daarnaast beschik je over aantoonbare relevante werkervaring als toezichthouder of uitvoerder en ga je kwaliteitsgericht en proactief te werk. Je bent in het bezit van eigen vervoer en een rijbewijs.

Arbeidsvoorwaarden
De dagelijkse inzet bedraagt gemiddeld 4 uur, onderverdeeld in 2 uur in de ochtend en 2 uur in de middag (20 uur per week). De werkzaamheden vangen vanaf heden aan tot en met eerste kwartaal 2021. Inschaling betreft functieschaal 8.

Sollicitatieprocedure

Ons referentienummer: 202013684