Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

ICT, Telecom

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202010150002

Solliciteer

Receivable Specialist Spaans Engels

De Pooter - 4542NM, Hoek

Einddatum: maandag 14 december 2020

Voor het Dow Benelux Integrated Center in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Receivable Specialist met goede kennis van de Engelse en Spaanse taal. Als Receivable Specialist maak je deel uit van de Invoice to Cash afdeling binnen het DOW Service ...

Een typische dag op kantoor:

Bij aankomst op kantoor in de ochtend, praat je even bij met je collega's over de Customer Mindset Training die je de dag ervoor hebt gevolgd. Daarna check je je mails voor dringende kwesties. Je reageert direct op de meest dringende gevallen en duikt in het SAP-systeem om de openstaande facturen en geblokkeerde orders te controleren. Op basis van deze informatie, stel je vast welke klanten prioriteit hebben. In dit geval is het een klant in Spanje en moet je ervoor zorgen dat alle betalingsproblemen worden opgelost. In de namiddag draai je een dagelijks rapport uit om te bekijken welke klanten facturen hebben openstaan die in de komende paar dagen voldaan moeten worden. Je neemt contact met hen op om na te gaan of ze de factuur op tijd kunnen voldoen.

Wat kun je?
Als Receivable Specialist ben je de belangrijkste contactpersoon voor alle zaken betreffende facturen. In nauwe samenwerking met klanten van DOW, onderzoek je problemen met betrekking tot de achterstand van betalingen aan DOW en zorg je voor gepaste oplossingen. Met jouw klantgerichte mentaliteit help je ons uitstekende diensten te leveren aan onze klanten wereldwijd, dag in, dag uit. Wij zouden ook graag het volgende van jou willen zien:
 • Je hebt een tenminste een HBO diploma of gelijkwaardig;
 • Je hebt affiniteit met cijfers;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels en in het Spaans, zowel schriftelijk als mondeling zijn vereist;
 • Indien van toepassing ben je in het bezig van een geldige werkvergunning;
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken en werkt met een hoge mate van verantwoordelijkheid en verantwoordingsplicht;
 • Strakke deadlines zijn geen uitdaging voor jou en je kunt met jouw analytische denkvaardigheid goed te plaatse omgaan met problemen en kwesties.
Het zou ook een groot voordeel zijn als je:
 • Ervaring of affiniteit hebt met SAP en Excel;
 • Werkervaring hebt in een vergelijkbare positie.

Wat krijg je?
Je kunt rekenen op:
 • Een fulltime functie binnen een groeiende en internationale organisatie. Je werklocatie is op de Handelspoort 1, Terneuzen.
 • Afhankelijk van werkervaring en opleiding, ligt je salaris tussen € 2200,- en € 3000,- bruto per maand
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • Reiskosten vergoeding van € 0,19 per km en, indien van toepassing, tunnelvergoeding aan t-tag tarief
 • Mogelijkheid tot een collectieve zorgverzekering.
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan zeker contact op met Ronald Bakker, via 088-1348328 of ronald@depooter.nl.

Waar ga je werken?
Dow Benelux Integrated Center (hierna DBIC) in Terneuzen is de internationale dienstverlener voor de DOW Chemical Company en de werkgever van meer dan 700 talentvolle medewerkers, die samen meer dan 50 verschillende talen en nationaliteiten van over de hele wereld vertegenwoordigen. Het sterke en multiculturele team van DBIC ondersteunt de joint ventures op een breed scala van gebieden, zoals logistiek, klantenservice, financiën, human resources, vertalingen en nog veel meer.