Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Financiële dienstverlening 

Productie

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202010150029

Solliciteer

Technical Operator

De Pooter - 3768MN, Soest

Einddatum: maandag 14 december 2020

Jij bent als Technical operator een belangrijke sleutel in de organisatie! Je houdt je bezig met het verhelpen van verstoringen en zorgt samen met je ploeg voor een goede procesvoering en het voorkomen van verstoringen. Dit met als doel te komen t...

Wat doe je als Technical Operator?
Als Technical operator neem je bij aanvang van je dienst de status van de verstoringen door met de afgaande Technical operator. Je ontstoort alle voorkomende machines (elektrisch en mechanisch) op een veilige wijze. Ook zorg je ervoor dat de storingsafhandeling verloopt volgens de best practices, de storingsinformatie juist wordt vastgesteld en koppelt de storingsoorzaken en mogelijke oplossing daar waar nodig terug in SAP. Daarnaast lever je een actieve bijdrage in het achterhalen van basisoorzaken van geconstateerde storingen en kom je met verbetervoorstellen.

Tot slot hou je het proces van anodes maken, de gasreinigingsinstallatie en milieu installatie in de gaten en anticipeer je hier correct op. En zorg je voor een juiste voorraadcontrole van o.a. grondstoffen.

Wat kun je?
Jij hebt een MBO3 werk- en denkniveau verkregen door een (elektrotechnische opleiding). Daarnaast herken jij jezelf als volgt:
  • In bezit van een VCA certificaat
  • Je werkt veilig, bent proactief en neemt je verantwoordelijkheid
  • In een team werken kan jij goed
  • Jij levert een bijdrage in verbeteringsvoorstellen op gebied van het proces, kwaliteit en orde en netheid
  • Je bent communicatief vaardig in Nederlands en Engels

Wat krijg je?
Je komt te werken in een 5-ploegenrooster binnen een professionele werkomgeving. Collegialiteit en samenwerken bepalen de sfeer. Er wordt in jou geïnvesteerd door middel van opleidingen en trainingen en je hebt ruimte genoeg om je talenten te ontplooien.

Is jouw interesse gewekt? Neem dan snel contact op met mij.

Vanwege de huidige COVID-19 maatregelen is onze sollicitatieprocedure anders. Omdat we je helaas niet op ons kantoor kunnen uitnodigen om kennis te maken, lossen we dit momenteel anders op.

Wanneer jou profiel aansluit bij deze of een eventuele andere vacature, wordt je uitgenodigd voor een telefonisch of digitaal kennismakingsgesprek (bijvoorbeeld via Zoom, Skype of Whatsapp-bellen). Bij een positief gesprek stellen wij jouw CV voor bij de opdrachtgever. Wanneer er een positieve reactie volgt op jouw CV, word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Dit zal ook digitaal zijn of eventueel op locatie bij onze opdrachtgever.

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever produceert primair aluminium met vestigingen in de VS, IJsland en Nederland. Op de locatie te Vlissingen-Oost worden anoden geproduceerd. Anoden zijn koolstof blokken die gebruikt worden als stroomgeleiders in het elektrolyseproces waarmee aluminium wordt geproduceerd. Het productiebedrijf heeft om en nabij de 65 werknemers in dienst. Het bedrijf biedt werk aan hoog gekwalificeerd personeel binnen operations, maintenance en administratieve ondersteuning, heeft een no-nonsense mentaliteit & hecht veel waarde aan training en ontwikkeling van haar personeel.