Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Financiële dienstverlening 

Productie

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202010150030

Solliciteer

Proces operator

De Pooter - 4389PB, Ritthem

Einddatum: maandag 14 december 2020

In deze positie als proces operator werk je allround op verschillende werkstations in de fabriek, dit doe je samen met je collega's binnen een klein team.

Wat doe je als Proces operator?
Jouw belangrijkste taak is zorgen voor een goede procesvoering, waardoor er kwalitatief goede anoden richting de klant gaan. Jij draagt zorg voor het proces van het maken van deze anoden, gasreinigingsinstallaties en milieu installaties. Uiteraard anticipeer je hierbij op afwijkingen. Jouw werkzaamheden bestaan ook uit het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden die bijdragen aan het proces, het maken van kwaliteitsmonsters, het uitvoeren van analyses, het bedienen van diverse installaties, het monitoren van de verschillende processtappen en voorraden + grondstoffen bijhouden.

Wat kun je?
Ik zoek jou, als jij een afgeronde opleiding Proces Operator (Vapro) B hebt of bezig bent met het behalen van deze opleiding. Daarnaast herken jij jezelf als volgt:
  • In bezit van een VCA certificaat
  • Je werkt veilig, bent proactief en neemt je verantwoordelijkheid
  • In een team werken kan jij goed
  • Jij levert een bijdrage in verbeteringsvoorstellen op gebied van het proces, kwaliteit en orde en netheid
  • Je bent communicatief vaardig in Nederlands en Engels

Wat krijg je?
Je komt te werken in een 5-ploegenrooster binnen een professionele werkomgeving. Collegialiteit en samenwerken bepalen de sfeer. Er wordt in jou geïnvesteerd door middel van opleidingen en trainingen en je hebt ruimte genoeg om je talenten te ontplooien.

Vanwege de huidige COVID-19 maatregelen is onze sollicitatieprocedure anders. Omdat we je helaas niet op ons kantoor kunnen uitnodigen om kennis te maken, lossen we dit momenteel anders op.

Wanneer jou profiel aansluit bij deze of een eventuele andere vacature, wordt je uitgenodigd voor een telefonisch of digitaal kennismakingsgesprek (bijvoorbeeld via Zoom, Skype of Whatsapp-bellen). Bij een positief gesprek stellen wij jouw CV voor bij de opdrachtgever. Wanneer er een positieve reactie volgt op jouw CV, word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Dit zal ook digitaal zijn of eventueel op locatie bij onze opdrachtgever.

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever produceert primair aluminium met vestigingen in de VS, IJsland en Nederland. Op de locatie te Vlissingen-Oost worden anoden geproduceerd. Anoden zijn koolstof blokken die gebruikt worden als stroomgeleiders in het elektrolyseproces waarmee aluminium wordt geproduceerd. Het productiebedrijf heeft om en nabij de 65 werknemers in dienst. Het bedrijf biedt werk aan hoog gekwalificeerd personeel binnen operations, maintenance en administratieve ondersteuning, heeft een no-nonsense mentaliteit & hecht veel waarde aan training en ontwikkeling van haar personeel.