Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

PO & O ADRZ

088-1254781www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202010150031

Solliciteer

Doktersassistent op de Poli Geriatrie/Reumatologie

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Adrz

Einddatum: zaterdag 31 oktober 2020

Functie-informatie

 

Uren: 32 uur per week

Dienstverband: 1 jaar met uitzicht op een vast contract

Sluitingsdatum vacature: 31 oktober 2020

                       

Als doktersassistent op de Poli Geriatrie/Reumatologie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor een efficiënte organisatie van de poliklinische zorg op locatie Goes. Je assisteert de Medisch Specialist tijdens de spreekuren.

Je ontvangt, informeert, begeleidt en geeft voorlichting aan de patiënten en ouders/begeleiders over onder andere de verschillende onderzoeken en behandeling. Je verricht daarnaast zelfstandig werkzaamheden en hebt op medisch inhoudelijk vlak contact met zowel de verwijzers als patiënten.


Dit vragen we

- je beschikt over het diploma doktersassistent op MBO-4 niveau;

- (bij voorkeur) relevante werkervaring en affiniteit met het specialismes Geriatrie en Reumatologie;

- goede sociale vaardigheden;

- uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;

- je bent oplettend en accuraat;

- je bent iemand die goed kan samenwerken en initiatief toont.


Dit krijg je ervoor terug

Wij bieden een aanstelling voor 1 jaar onder voorwaarden van de Cao Ziekenhuizen. De salariëring valt binnen FWG schaal 35: minimaal € 1.882,- en maximaal € 2.798,- op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het T-tagtarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz. Verder krijg je collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ.                                            

Tot slot bieden we mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Ook kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging en/of Jong Adrz.


Dit wordt je werkgever

De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

 

Dit worden je collega’s

Je komt in een team te werken van meerdere doktersassistentes, een medisch secretaresse en verpleegkundigen.


Meer informatie

Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij Monica Smulders, Bedrijfskundige manager. Monica is te bereiken via het telefoonnummer: 06 – 22 73 50 99 of via        e-mail m.smulders@adrz.nl

 

Solliciteren

Door op de knop solliciteren te klikken kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden.

 

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie.

 

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.