Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

PO & O ADRZ

088-1254781www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202010150032

Solliciteer

Doktersassistent Poli Chirurgie en het Borstkankercentrum

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Adrz

Einddatum: zaterdag 31 oktober 2020

Functie-informatie

 

Uren: 24 – 36 uur per week

Dienstverband: 1 jaar met uitzicht op een vast contract

Sluitingsdatum vacature: 31 oktober 2020

                       

Als doktersassistent op de polikliniek Chirurgie en het Borstkankercentrum op de locaties Goes en Vlissingen draag je er samen met het hele team zorg voor dat de patiënt het zorgproces zo patiëntvriendelijk, effectief en doelmatig doorloopt.

 

Als doktersassistent voor het Borstkankercentrum ben je verantwoordelijk voor het informeren, begeleiden en voorlichten van patiënten. Je werkt samen met medisch en verpleegkundig specialisten. Daarnaast is de functie gericht op het maken van afspraken voor de patiënt, het beheren van de telefoon, e-mail en de daaruit voortkomende werkzaamheden. Dit alles dient binnen de gestelde tijdsnormen en doelstellingen te worden gerealiseerd.

Als doktersassistent voor de polikliniek Chirurgie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor een efficiënte organisatie van de poliklinische zorg. Je ondersteunt de medisch specialisten bij het leveren van deze zorg middels een goede voorbereiding en afhandeling van de spreekuren. Je ziet uitdagingen in het inrichten van administratieve processen rondom deze patiënten zorg. De doktersassistent verricht daarnaast zelfstandige werkzaamheden en heeft op medisch inhoudelijk vlak contact met zowel interne collega’s, als verwijzers en patiënten.

 

Dit vragen we

- diploma doktersassistent op MBO-4 niveau;

- (bij voorkeur) relevante werkervaring en affiniteit met het specialisme Chirurgie/Borstkanker;

- goede sociale vaardigheden waaronder hoge mate van empathie en klantvriendelijkheid;

- planmatig sterk en een goed inzicht in de patiënten logistiek;

- verantwoordelijkheid en initiatief durven nemen voor een optimaal verloop van het zorgproces voor patiënt;

- uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;

- oplettend en accuraat;

- uitstekende computervaardigheden;

- goed kunnen samenwerken en initiatief durven te tonen.

 

Dit krijg je ervoor terug

Wij bieden een aanstelling voor 1 jaar onder voorwaarden van de Cao Ziekenhuizen. De salariëring valt binnen FWG schaal 35: minimaal € 1.882,- en maximaal € 2.798,- op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het T-tagtarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz. Verder krijg je collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ.                                                                  

Tot slot bieden we mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Ook kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging en/of Jong Adrz. 

 

Dit wordt je werkgever

De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

 

Meer informatie

Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij Monica Smulders, Bedrijfskundig manager, telefoonnummer 06-22 73 50 99, e-mail m.smulders@adrz.nl of Maltie Gonesh, Teamleider poli’s Snijdend, telefoonnummer 06-10 01 87 66, e-mail m.gonesh@adrz.nl

 Solliciteren

Door op de knop solliciteren te klikken kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden.

 

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie.

 

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.