Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Docent - HBO Onderwijs


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

HZ University of Applied Sciences

Edisonweg 4

4382 NW Vlissingen

Nederland


Postadres:

Postbus 364

4380 AJ Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling Personeel & Organisatieontwikkeling

0118 - 489000www.hz.nl

Vacaturenummer:

V202010150047

Solliciteer

Senior onderzoeker/projectleider Supply Chain Management

HZ University of Applied Sciences

Einddatum: vrijdag 06 november 2020

0,8-1,0 FTE

Als senior onderzoeker/projectleider in de onderzoeksgroep Supply Chain Innovation verbind je op unieke wijze de laatste ontwikkelingen in de technologie met het logistieke bedrijfsleven in Zeeland en de opleidingen in het domein Techniek. Nieuwsgierigheid, gedrevenheid, praktijkgerichtheid, betrokkenheid bij het vakgebied én bij studenten zijn belangrijke eigenschappen. Zoek jij een positie waarin je leiding geeft aan praktijkgerichte onderzoeksprojecten met impact op het gebied van supply chain management? Solliciteer dan op de vacature van senior onderzoeker/projectleider Supply Chain Management bij HZ University of Applied Sciences in Vlissingen.

Jouw werk als senior onderzoeker/projectleider Supply Chain Management
De onderzoeksgroep onderzoekt de mogelijkheden en impact van innovaties in zero-emissie logistiek, agrologistiek, robotisering en digitalisering, en de inzet van autonome voertuigen in logistieke ketens. Zo werken we de komende drie jaar met diverse Nederlandse universiteiten en hogescholen, en met bedrijven en overheden in de regio samen aan de Living Labs Autonoom Transport Zeeland en Catalyst en de mogelijkheden van 5G voor Connected & Automated Mobility. Ook doen we met 30 regionale partners onderzoek naar zero-emissie investeringsstrategieën en logistieke oplossingen voor Zeeuwse logistiek dienstverleners zodat ze kunnen voldoen aan de doelen van de klimaatopgave. Het lectoraat wil haar portfolio verbreden met onderzoek naar supply chain vraagstukken in agrologistiek. Daarin werken we samen met netwerkpartner Food Delta Zeeland.

In positie als senior onderzoeker-projectleider binnen de onderzoeksgroep Supply Chain Management coördineer je de praktijkgerichte onderzoeksprojecten die je samen met het team uitvoert. Je bouwt een netwerk op met bedrijfspartners, platform- en brancheorganisaties, kennisinstellingen en de regionale overheden. Samen met hen identificeer je innovatiebehoeften en formulier je onderzoeksvragen die we in onze onderzoeksprojecten oppakken. Daarbij weet je om te gaan met de uiteenlopende belangen. Tevens zorg je voor valorisatie van de onderzoeksresultaten en het overbrengen van de nieuwe kennis aan de studenten. Het innovatieve karakter van de vraagstukken biedt je de mogelijkheid om de resultaten te publiceren in wetenschappelijke tijdschriften en vakbladen.

Jouw kennis en kunde zet je met bevlogenheid in bij het uitvoeren van de projecten en bij opleiden van studenten tot ondernemende, innovatieve en gedreven professionals in een duurzame wereld. Deze functie biedt jou de mogelijkheid om:

 • Zelfstandig praktijkgericht onderzoek te doen;
 • Leiding te geven aan en mee te werken in de uitvoering van onderzoeksprojecten;
 • Bij te dragen aan publicaties over de resultaten van het onderzoek;
 • Verbindingen te maken tussen onderzoek en onderwijs;
 • Ontwikkelde inzichten over te dragen aan het bedrijfsleven in Zeeland.

 

Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool
De HZ University of Applied Sciences (HZ) is met 4.800 studenten, 500 medewerkers en 25 hbo-opleidingen een persoonlijke hogeschool. We bieden bacheloropleidingen, (schakel)cursussen, een masteropleiding, masterclasses, post-hbo-opleidingen en Associate degrees. Werken bij de HZ betekent werken in een levendige omgeving waar geen een dag hetzelfde is. Waar de onderzoekers de namen van hun studenten kennen. En waar de lijnen kort zijn. Of je nu werkt als onderzoeker, conciërge, marketingmedewerker, ICT’er, P&O-adviseur of financieel manager: samen vorm je met jouw collega’s een team van professionals die onze studenten klaarstoomt voor de (internationale) arbeidsmarkt. En wist je dat we al jarenlang in de top-3 van beste hogescholen van Nederland staan?

Het zit in je
Met jouw ervaring uit het werkveld van supply chain management kun je direct aan de slag in onderzoeksprojecten. Naast focus op uitdagende projecten houd je ook focus op het onderwijsproces. Je hebt ervaring met het doen van wetenschappelijk onderzoek en kunt daardoor interessante onderzoeksprojecten initiëren, managen en uitvoeren of laten uitvoeren. Daarnaast heb je:

 • een afgeronde relevante masteropleiding of PhD
 • ervaring in onderzoek en/of advies op relevante kennisgebieden
 • brede kennis en ruime werkervaring, bij voorkeur met projectorganisatie en projectfinanciën in het bedrijfsleven.
 • een breed netwerk in het beroepenveld.
 • Engelse taalvaardigheid op Cambridge Proficiency niveau.

 

Groei met ons mee
We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je naast een levendige werkomgeving ook:

 • een tijdelijke aanstelling in de functie van hogeschooldocent, schaal 12, voor de periode tot 31 december 2021. Verlenging van deze aanstelling is afhankelijk van persoonlijk functioneren en formatieve ruimte.
 • Ben je een ervaren onderzoeker maar mis je de coördinatieskills dan wordt je benoemd als docent schaal 11 conform cao hbo.
 • een bruto maandsalaris tussen de € 3658,64 en € 5717,25 afhankelijk van de inschaling en bij een fulltime dienstverband.
 • een dertiende maand, vakantiegeld én mogelijk een tegemoetkoming in de reiskosten.
 • mogelijkheden om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken.
 • vrijheid en zelfstandigheid in je werk.
 • ondersteuning bij het behalen van een didactische aantekening als je die nog niet hebt. Je hebt geen onderwijsbevoegdheid nodig om als hbo-docent aan de slag te gaan, maar moet wel bereid zijn om deze bevoegdheid te halen en in je vakmanschap als docent te investeren.

 

Solliciteren
Geloof jij ook dat toekomstbestendig onderzoek en onderwijs begint bij jou? Solliciteer dan direct, maar vóór 6 november 2020, via de sollicitatiebutton . Toch liever eerst wat meer informatie? Michiel Daamen, recruiter, kan je alles vertellen over deze vacature. Je kunt hem bellen op: +31 6 29422744.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.