Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Financiële dienstverlening 

Productie

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202010160004

Solliciteer

Magazijnmedewerker

De Pooter - 4554MB, Westdorpe

Einddatum: dinsdag 15 december 2020

Je bent een chemische bartender die het niet erg vindt om alleen te werken en het heerlijk vindt om aan één taak te werken.

Wat doe je als Magazijnmedewerker?
Wat doe je zoal?

Je start de dag met het doornemen van de werkorders of werkpakketten. Je zoekt vervolgens alle stoffen bij elkaar die je nodig hebt en gaat aan de slag. Je werkt secuur en zorgt dat de stoffen bij elkaar terecht komen zonder dat hierbij veel stoffen verloren gaan, want dat kost namelijk veel geld. Tijdens het werken zorg je ervoor dat je alle persoonlijke beschermingsmiddelen draagt en de veiligheidsprocedures volgt. Je bent alleen dus je zelf discipline hebben is erg belangrijk. Pauze houd je natuurlijk samen en je bent sociaal om contact te leggen met operators. Na de pauze ga je verder en zorg je ervoor dat de stoffen in een plastic ton terecht komen. Deze zet je dan in de productieomgeving zodat de operators hiermee verder kunnen. Zij zullen jouw gemengde stoffen weer mengen met de kunstmest. Het is dus belangrijk dat iedereen in het proces zijn meerwaarde ziet en waardeert zodat de klanten uiteindelijk een op maat geleverd eindproduct ontvangen. Je bent dus een belangrijke schakel!

Wat kun je?
Wat is belangrijk voor de functie?
  • Je werkt graag alleen of vindt het niet erg om alleen te werken
  • Het is belangrijk dat je secuur werkt
  • Het volgen van veiligheidsprocedures vind je erg belangrijk en daar houd je jezelf aan
  • Voor deze vacature zijn geen concrete vooropleidingen gevraagd
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van een heftruckcertificaat en een reachtruckcertificaat

Wat krijg je?
Ik bied je een baan binnen een kleine organisatie. Je komt te werken in een stabiel team van betrokken collega's. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, en een goede teamspirit staat hoog in het vaandel.

Heb je interesse? Solliciteer dan snel!
Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op via +31 88 1348365 of daphne@depooter.nl.

Onder normale omstandigheden zou ik je uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking bij ons op kantoor, of op een andere locatie bij jou in de buurt. Jouw sollicitatieprocedure loopt zeker door, alleen zal deze er, vanwege COVID-19, iets anders uitzien. Wanneer jouw profiel aansluit bij deze of een andere vacature, word je uitgenodigd voor een digitale kennismaking via Whatsapp video bellen, Zoom of Skype. Wanneer dit positief is stel ik je voor bij onze opdrachtgever. Ook daar zal het eerste sollicitatiegesprek in de meeste gevallen digitaal zijn.

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever houdt zich bezig met het produceren van meststoffen die op een gecontroleerde manier vrijkomen. Ze worden onder meer toegepast in de bloementeelt, landbouw, gras en op de consumentenmarkt.