Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202010160020

Solliciteer

Kunststof bewerker - Pijpfitter

De Pooter - 4538AJ, Terneuzen

Einddatum: dinsdag 15 december 2020

Heb jij ervaring als pijpfitter en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? OF Ben je technisch ingesteld en op zoek naar een een bedrijf waarin je kunt leren en groeien? Lees dan snel verder naar de mogelijkheden voor jou!

Wat doe je als Kunststof bewerker - Pijpfitter?
Als kunststof bewerker / pijpfitter ben jij specialist op gebied van GVK pijpleidingsystemen (kunststof), jij bent verantwoordelijk voor het prefabriceren en het installeren hiervan. Je maakt, in de werkplaats, verbindingen en intakkingen op basis van werktekeningen. Naast het werk in de werkplaats, werk je ook op de locaties van klanten. Daar ben je verantwoordelijk voor het aanleggen/monteren van prefab pijpleidingsystemen of voer je spoedreparaties uit. De pijpleidingsystemen die jij mede maakt en installeert worden o.a. gemaakt voor bluswaterleidingen, transportleidingen en afvoersystemen voor industriƫle toepassingen in de petrochemische en chemische industrie of boorplatforms.

Wat kun je?
Ik ben op zoek naar jou, wanneer je:
  • beschikt over minimaal een MBO diploma met technische richting
  • in het bezit bent van een VCA-certificaat
  • ervaring hebt als pijpfitter
  • nauwkeurig werkt, beschikt over ruimtelijk inzicht en veiligheid hoog in het vaandel hebt staan
Wil jij het vak leren en ben jij technisch ingesteld, ook dan kom ik graag met jou in contact!

Wat krijg je?
Werken bij deze organisatie staat garant voor een interessante werkomgeving en je komt terecht in een hecht team van fijne collega's.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Stuur je CV naar evy@depooter.nl of bel via +31 88 134 83 25.

Vanwege de huidige COVID-19 maatregelen is onze sollicitatieprocedure anders. Omdat we je helaas niet op ons kantoor kunnen uitnodigen om kennis te maken, lossen we dit momenteel anders op.

Wanneer jouw profiel aansluit bij deze of een eventuele andere vacature, wordt je uitgenodigd voor een telefonisch of digitaal kennismakingsgesprek (bijvoorbeeld via Zoom, Skype of Whatsapp-bellen). Bij een positief gesprek stellen wij jouw CV voor bij de opdrachtgever. Wanneer er een positieve reactie volgt op jouw CV, word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Dit zal ook digitaal zijn of eventueel op locatie bij onze opdrachtgever.

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever heeft zich in de loop van haar ruim 50 jarige bestaan ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf voor levering, prefabricatie en installatie van kunststof leidingsystemen. In de industrie vinden de leidingsystemen hun toepassing als nutsleidingen voor een breed scala van corrosieve vloeistoffen. Bluswaterleidingen, koelwater en afvalwater zijn toepassingen bij uitstek voor kunststof leidingsystemen. In de offshore markt worden vooral toepassingen gevonden voor bluswater en service water toepassingen. Door onze verschillende activiteiten, staal, kunststof en industriƫle verhuur ontzorgen wij onze klanten en bieden wij een totaaloplossing. Kwaliteit en veiligheid staan daarbij altijd centraal.