Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

's Heeren Loo

Segeerssingel 6

4337 LG Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Naomi Gelderland

0118-434500www.sheerenloo.nl

Vacaturenummer:

V202010160022

Solliciteer

Begeleider LVB

's Heeren Loo - - - 4455AC Nieuwdorp

Einddatum: zaterdag 31 oktober 2020

"Kan ik erop vertrouwen dat je er voor me bent, ook als het moeilijk wordt? Kan jij mij handvatten geven in onveilige situaties? Kan ik rekenen op jouw structuur en duidelijkheid, zodat mijn dag helder verloopt voor mij?"

Waar ga je werken?
Je wordt onderdeel van een organisatie die volop in ontwikkeling is. 's Heeren Loo zorgt ervoor dat mensen met een verstandelijke beperking op een prettige manier kunnen wonen, werken of aan activiteiten deelnemen. Midden in de samenleving of juist in een beschermde omgeving, op 800 locaties verspreid door het hele land. We kijken naar de wensen en mogelijkheden van cliënten en stimuleren cliënten zich zoveel mogelijk te ontwikkelen. Dit geldt ook voor onze medewerkers: we bieden je boeiend werk en alle kans om te groeien in de richting die jou ligt.

Jij gaat werken op een locatie gelegen in een klein dorp op de Bevelanden waar 8 mannen wonen in de leeftijd van 25 - 40 jaar met een licht verstandelijke beperking (LVB). Er is daarnaast sprake van psychiatrische en verslavingsproblematiek. De cliënten worden intensief begeleid.

Wie ga je helpen?
Iedere cliënt is uniek. Iedere Begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net dé manier om een cliënt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien. In ieder geval verlies je de behoefte van de cliënt nooit uit het oog en zorg je voor een vertrouwde woon- of werkomgeving. Je zorgt ervoor dat de cliënt zelf de regie houdt, waarbij jij de kaders bewaakt. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor je team.

Hoe ga je helpen?
Het 'gewone leven' ervaren, zoals iedereen dit wil, maar voor mensen met verstandelijke beperking is dit niet altijd vanzelfsprekend. Er wordt gewerkt aan het vergroten van de zelfstandigheid van de cliënt. Je begeleidt hem voornamelijk verbaal ook met betrekking tot de ADL. Daarnaast zorg je samen met het team voor een voorspelbare dagstructuur die aansluit op de behoefte van de cliënt. Het rooster bestaat uit dag- en avonddiensten van 6 uur en slaapdiensten van 14 uur.

Dit bieden wij
  • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
  • We geven je de ruimte door te groeien en je te ontwikkelen in je vak met training en scholing.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1861,- en maximaal € 2766,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij
Je hebt een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 opleiding binnen de gezondheidszorg/welzijn. Daarnaast:
  • is het een pré als je ervaring hebt met verslavingsproblematiek en/of psychiatrie.
  • kun je goed zelfstandig werken en in teamverband.
  • sta je stevig in je schoenen, ben je betrokken en kun je je goed in de cliënt en zijn/haar omgeving inleven.
  • ben je in staat om prioriteiten te stellen, je bent positief ingesteld en durft opbouwend kritisch naar jezelf en collega's te zijn.
Sollicitatieprocedure
Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken via de telefoon of beeldbellen.

Wil je weten hoe 's Heeren Loo is als werkgever? Kijk dan hier.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Mark van der Wel (Manager Zorg) op het telefoonnummer 06-82 44 25 46. Of bel / stuur een Whatsapp-bericht aan Naomi Gelderland (Corporate Recruiter) op tel.: 06 83 42 77 48.