Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Logistiek, Transport


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202010160027

Solliciteer

Chauffeur ADR Basis en tankchauffeur

De Pooter - 5081CT, Hilvarenbeek

Einddatum: dinsdag 15 december 2020

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar ADR Basis chauffeurs en Tankchauffeurs voor de locatie in Terneuzen.

Wat doe je als Chauffeur ADR Basis en tankchauffeur?
Voor de locatie Terneuzen zijn wij op zoek naar 2 chauffeurs met C rijbewijs voor dag ritten waarbij Terneuzen je start- en eindpunt is. Daarnaast zoeken wij een chauffeur met CE-rijbewijs voor weekritten. Je start op maandag in Terneuzen en eindigt hier op vrijdag of zaterdag. Je rijdt in de Benelux.

Binnen beide functies vervoer je technische gassen.

Wat kun je?
Interesse gekregen? Voor deze functie moet je in het bezit zijn van het betreffende rijbewijs (C of CE), je code 95 hebben, ADR en bij voorkeur ook VCA.

Wat krijg je?
Je wordt 3 weken opgeleid waarbij je 40 uur per week wordt betaald. Je rijdt mee met een ervaren chauffeur en leert een deel praktijk (laden en lossen) én theorie (poortinstructie).

Vanwege de huidige COVID-19 maatregelen verloopt de sollicitatieprocedure een tikkeltje anders. Aangezien we je nu niet kunnen uitnodigen bij ons op kantoor voor een bakje koffie of thee lossen we het graag anders op!

Na je sollicitatie wordt je uitgenodigd voor een telefonisch of digitaal kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we graag je CV, je wensen en de mogelijkheden. Op basis daarvan kunnen we jou voorstellen bij de opdrachtgever(s). Indien positief zul je worden uitgenodigd voor een telefonisch of digitaal gesprek, denk hierbij aan Skype, WebEx of Zoom. Hierna zal de opdrachtgever beslissen of je een salarisaanbod krijgt.

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is een particulier bedrijf, opgericht in 1964. Hoewel zij zijn begonnen met slechts 1 truck, zorgde het gericht luisteren naar potentiële klanten ervoor dat de groei slechts een kwestie van tijd was. Tegenwoordig bestaan de activiteiten uit vervoer (chemicaliën, bulk, gassen en cement), tankreiniging en verhuur van silo's en magazijnen.