Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Voedingsmiddelen, FMCG

Transport, Opslag, Distributie 


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202010160029

Solliciteer

Elektro monteur

De Pooter - 4554MB, Westdorpe

Einddatum: dinsdag 15 december 2020

Geel/groene, zwarte, blauwe en bruine kabels lopen door de installatie, jij weet precies waar deze voor dienen.

Wat doe je als Elektro monteur?
Als elektro monteur zorg je voor optimalisatie van de volledige technische installatie met de nadruk op de aanvoer- en afzaklijnen. Je werkzaamheden bestaat o.a. uit:
  • Onderhoud en in stand houden van alle technische installaties van de terminal
  • Organiseren, implementeren en bijstellen van periodieke keuringen en controles
  • Optimaliseren van alle technische installaties (met nadruk op aanvoer- en afzaklijnen)
Daarnaast werk je intensief samen met de office manager en de operationeel logistiek supervisor. De ploeg van elektro monteurs bestaat uit 10 mensen, waaronder een aantal zzp'ers. Ben jij een ervaren elektro monteur die werkzaam is als zzp'er dan nodig ik je ook uit om verder te lezen en te solliciteren.

Wat kun je?
Om de functie van elektro monteur op onze terminal optimaal te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat je in het bezit bent van een MBO diploma in een technische richting. Daarnaast heb je kennis van elektromechanica. Heb je ervaring met onderhoud van elektrotechnische installaties en ervaring met afzaklijnen dan is dat zeker een pré.

Wat krijg je?
Je komt te werken op een uitdagende terminal, waar doorgroeimogelijkheden mogelijk zijn. Een vooruitzicht op een langdurige tewerkstelling bij goed functioneren. Verder natuurlijk een marktconforme verloning met toeslagen voor ploegendienst en consignatievergoeding.

Vanwege de huidige COVID-19 maatregelen verloopt de sollicitatieprocedure een tikkeltje anders. Aangezien we je nu niet kunnen uitnodigen bij ons op kantoor voor een bakje koffie of thee lossen we het graag anders op!

Na je sollicitatie wordt je uitgenodigd voor een telefonisch of digitaal kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we graag je CV, je wensen en de mogelijkheden. Op basis daarvan kunnen we jou voorstellen bij de opdrachtgever(s). Indien positief zul je worden uitgenodigd voor een telefonisch of digitaal gesprek, denk hierbij aan Skype, WebEx of Zoom. Hierna zal de opdrachtgever beslissen of je een salarisaanbod krijgt.

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is van oorsprong Belgisch op- en overslag bedrijf, wat zich heeft gevestigd in Westdorpe vanwege de ligging aan het water. Hun service bestaat puur uit het lossen van schepen, het overstorten in andere verpakkingseenheden en het vervoeren naar de plaats van bestemming.