Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202010160032

Solliciteer

Productie Operator

De Pooter - 4576EC, Koewacht

Einddatum: dinsdag 15 december 2020

Je gaat aan de slag binnen een groeiende organisatie met ruimte voor eigen inbreng en een hecht team van technische operators!

Wat doe je als Productie Operator?
Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen, instellen van de zaag/productiemachine. Jij zorgt ervoor dat de klant tevreden is met het door jouw op maat gemaakte product. Daarnaast vervang je onderdelen en los je storingen op die zich bij de machine voortdoen. Mocht je er helaas niet uitkomen met het oplossen van deze storing, dan is het mogelijk om de technische dienst of je andere collega te raadplegen en samen de storing op te lossen.

Wat kun je?
  • MBO werk en denk niveau
  • In bezit van VCA certificaat en Heftruckcertificaat
  • Technische achtergrond
  • Ervaring als operator of machine bediende is een sterk pluspunt
  • Nederlandse taal vaardig in woord en geschrift (dit mede voor de veiligheidsredenen in de fabriek)
  • Willen werken in een 3-ploegen dienst
  • Je brengt gezelligheid en een goed humeur mee

Wat krijg je?
Je gaat fulltime aan de slag in een 3-ploegendienst met werktijden van 06:00-14:00 / 14:00-22:00 / 22:00-06:00 uur. Je ontvangt een interessant salaris afhankelijk van jouw ervaring en opleiding, daarbovenop ontvang je een ploegentoeslag. Er is ruimte voor eigen inbreng en je komt te werken in een gezellig team!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem snel contact op via +31 88 134 83 31 of mail je CV door naar saidja@depooter.nl.

Vanwege de huidige COVID-19 maatregelen is onze sollicitatieprocedure anders. Omdat we je helaas niet op ons kantoor kunnen uitnodigen om kennis te maken, lossen we dit momenteel anders op.

Wanneer jou profiel aansluit bij deze of een eventuele andere vacature, wordt je uitgenodigd voor een telefonisch of digitaal kennismakingsgesprek (bijvoorbeeld via Zoom, Skype of Whatsapp-bellen). Bij een positief gesprek stellen wij jouw CV voor bij de opdrachtgever. Wanneer er een positieve reactie volgt op jouw CV, word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Dit zal ook digitaal zijn of eventueel op locatie bij onze opdrachtgever.

Waar ga je werken?
De organisatie waar je komt te werken, opgericht in 1954, heeft een klein hecht team van 24 vaste medewerkers en 10 langdurige flexwerkers. Allen verantwoordelijk voor het produceren van hun ecologische spaanplaat variant. Deze vorm van spaanplaat (bouwplaat) wordt gemaakt van een speciaal soort gewas dat in tegenstelling tot hout een on aangename gas bevat. Deze organisatie noemt zichzelf gezellig en open. Momenteel op zoek naar een nieuwe medewerker die mee wil denken en groeien met de organisatie. Jouw nieuwe werkgever heeft aangegeven dat ze altijd ruimte hebben voor eigen inbreng en dat deze inbreng ook wordt bekeken en zelfs getest! Zo kan jij een extra steentje bijdragen en je eigen werkomgeving verbeteren!