Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Docent - Voortgezet Onderwijs

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Adres:

Stichting Voortgezet Onderwijs Zeeuws-Vlaanderen

Oude Vaart 1

4537 CD Terneuzen

Nederland


Postadres:

postbus 375

4530 AJ Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Jacqueline van den Dries

0115-612155www.vozeeuwsvlaanderen.nl

Vacaturenummer:

V202010160041

Solliciteer

Teamleider bovenbouw havo/vwo Reynaertcollege Hulst

Stichting Voortgezet Onderwijs Zeeuws-Vlaanderen

Einddatum: vrijdag 06 november 2020

Voor onze locatie Reynaertcollege in Hulst zijn wij met ingang van 1 februari 2021 op zoek naar een:

 

Teamleider bovenbouw havo/vwo
0,8 – 1,0 fte - schaal 12 CAO VO

 

Functie:
Voor de functie van teamleider zijn wij op zoek naar een kandidaat die verantwoordelijk is voor de beleidsvoorbereiding en -uitvoering van het team en die een bijdrage levert aan de ontwikkeling van het centrale beleid van de scholengemeenschap.

 

Werkzaamheden:

Als teamleider neem je deel aan in- en externe advies- en overlegorganen aangaande het onderwijs in de brede stichting, de school of de locatie. Je bent lid van het operationele managementteam en adviseert de directeur en rector over vernieuwing van het onderwijsbeleid. Je vertaalt de centrale beleidsplanning naar een meerjaren-onderwijsprogrammering binnen je afdeling en draagt zorg voor de totstandkoming van uitvoeringsplannen. Je bent verantwoordelijk voor het brede beleid rondom leerlingenzorg binnen je team (versterkt mentoraat, remediale hulp, decanaat, in- door- en uitstroom van leerlingen) en draagt zorg voor de uitvoering en evaluatie hiervan. Verder geef je leiding aan de docenten binnen je team en voer je taak-, functionerings- en beoordelingsgesprekken. Je bent binnen je team verantwoordelijk voor de personele zorg, de werving en selectie van personeel en je bewaakt en bevordert de identiteit/cultuur van de school. Afhankelijk van de baanomvang kun je nog een beperkte lesgevende taak binnen je team hebben.

 

Kennis en vaardigheden:

Van de teamleider verwachten we een brede kennis van en inzicht in het onderwijs en van de maatschappelijke ontwikkelingen binnen het onderwijs. Naast kennis van onderwijskundige processen ben je in staat om onderwijskundig beleid te ontwikkelen en heb je ervaring met het opstellen van uitvoeringsplannen. Je bent in staat om het team sturing te geven en te begeleiden in de veranderingsprocessen die nodig zijn in de bovenbouw havo/vwo. Met je persoonlijkheid creëer je een open aanspreekcultuur en een veilige werkomgeving.

 

Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een eerstegraads lesbevoegdheid voor het VO en minimaal enkele jaren leidinggevende ervaring, waarbij ervaring met het aansturen van veranderingsprocessen een pré is.

 

De functie van teamleider wordt conform CAO VO gehonoreerd in schaal 12 (minimaal € 3.659,- tot maximaal € 5.699,- bij een fulltime dienstverband). Inschaling vindt plaats op basis van ervaring.

 

Voor inlichtingen over de functie kunt u zich wenden tot de heer P. Winters, rector,
via telefoon 0114-381818.

 

Geïnteresseerden kunnen hun sollicitatie met CV sturen via onderstaande solliciteer-button.

De reactietermijn loopt t/m 6 november a.s.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.