Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Logistiek, Transport

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202010160051

Solliciteer

Kraanmachinist mobiele kranen

De Pooter - 4538AJ, Terneuzen

Einddatum: dinsdag 15 december 2020

Heb jij altijd al gedroomd over het werken met kranen? Neem dan nu een kijkje in de wereld van kraanverhuur en maak van deze droom werkelijkheid.

Wat doe je als Kraanmachinist mobiele kranen?
Als kraanmachinist ben jij de held van de petrochemische fabriek en bestuur jij mobiele telescoop- en torenkranen als een professional. Jij kunt omgaan met tijdsdruk, stelt veiligheid op nummer 1 en vindt het niet erg om op verschillende tijden te werken. De opdrachten vinden plaats in de regio Zeeuws-Vlaanderen, Gent, Antwerpen en Brussel waar jij zelfstandig aan de slag kunt.

Wat kun je?
Jij hebt:
  • een servicegericht- en klantvriendelijke houding.
  • een diploma kraanmachinist TCVT.
  • rijbewijs CE.
  • een VCA-basis certificaat of bent bereid deze via ons te behalen.
  • een certificaat aanslaan- en/of begeleiden van lasten.
  • ervaring als kraanmachinist in een petrochemische fabriek.
Ben jij een rigger met CE rijbewijs, en heb je de ambitie om door te groeien tot kraanmachinist? Ook dan nodig ik je uit om te solliciteren.

Wat krijg je?
Jij bent enthousiast en kun niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct en neem contact op via 088 1348 331 of stuur je CV naar saidja@depooter.nl.

Vanwege de huidige COVID-19 maatregelen is onze sollicitatieprocedure anders. Omdat we je helaas niet op ons kantoor kunnen uitnodigen om kennis te maken, lossen we dit momenteel anders op.

Wanneer jou profiel aansluit bij deze of een eventuele andere vacature, wordt je uitgenodigd voor een telefonisch of digitaal kennismakingsgesprek (bijvoorbeeld via Zoom, Skype of Whatsapp-bellen). Bij een positief gesprek stellen wij jouw CV voor bij de opdrachtgever. Wanneer er een positieve reactie volgt op jouw CV, word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Dit zal ook digitaal zijn of eventueel op locatie bij onze opdrachtgever.

Waar ga je werken?
Onze klant is één van de grotere bedrijven in de regio die machines en materialen leveren voor industrie, chemie en petrochemie.