Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Productie

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

n.v.t.


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

Elopak b.v.

Mr. F.J. Haarmanweg 44

4538 AS Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Robert Marcus

0115 - 682 000www.elopak.com/nl

Vacaturenummer:

V202010180001

Solliciteer

HSE Engineer

Elopak b.v. - Terneuzen

Einddatum: vrijdag 06 november 2020

DE ORGANISATIE

Elopak b.v. is onderdeel van de Noorse Elopak Groep die gespecialiseerd is in het vervaardigen van totaalsystemen voor vloeibare producten in kartonnen verpakkingen. De Elopak Groep beschikt wereldwijd over diverse productiebedrijven, een machinefabriek en verkoopkantoren. In volcontinudienst wordt karton gecoat en dit gecoate karton wordt bedrukt en gevormd tot de bekende Pure-Pak verpakking. Elopak b.v. heeft in Terneuzen een coatingfabriek en een converting fabriek, waar respectievelijk 110 en 360 vaste medewerkers werkzaam zijn. Daarnaast werken er ruim 100 flexwerkers.

 

DE AFDELING

De afdeling Q-HSE is verantwoordelijk voor het naleven en waarborgen van veiligheid, kwaliteit, hygiëne en milieu. Dit alles ten aanzien van het productieproces, het eindproduct en de medewerkers. De afdeling bestaat uit een Q-HSE Manager, HSE Engineer, Quality Engineer, Q-HSE Coordinator en vijf Quality Analists.

 

JOUW FUNCTIE

Elopak biedt consumenten een natuurlijk en koolstofarm alternatief voor plastic flessen dat past binnen een circulaire economie. Ons uitgangspunt is dat iedereen aan het einde van de dag weer gezond naar huis gaat. Jij hebt hierbij een belangrijke rol. In jouw functie ben je de veiligheidsadviseur op de werkvloer, tijdens projecten en voor het management. Je analyseert incidenten, doet verbetervoorstellen en begeleidt verbeterteams. Ook draag je bij aan het in goede en geoefende staat houden van de BHV organisatie en werk je mee aan het opstellen en up-to-date houden van de RIE.

 

JOUW PROFIEL

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt een afgeronde opleiding als veiligheidskundige (minimaal MVK);
  • Je bent communicatief vaardig en pragmatisch;
  • Je hebt ervaring met procesveiligheid en elektrische installaties;
  • Je hebt kennis van de Arbowet en andere relevante wetgeving;
  • Je bent stralingsdeskundige (meet- en regeltoepassing) of je bent bereidt hiervoor een opleiding te volgen;
  • Je kunt projecten/programma’s zelf initiëren en implementeren.


ONS AANBOD

Een fulltime functie in een vooruitstrevende en resultaatgerichte organisatie. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


SOLLICITEREN EN INFORMATIE

Je kunt reageren op deze vacature tot en met vrijdag 6 november 2020 via onderstaande solliciteer-button. Een psychologische test kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over de functie en de afdeling kun je contact opnemen met Frank van Oosten (Q-HSE Manager): 0115-682167.