Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

meer dan 32 uur


Opleidingsniveau:

HBO

WO


Contactgegevens

Bezoekadres:

The Work Zone

Edisonweg 51a

4382 NV Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Amber Liesting

0118-479207www.theworkzone.nl

Vacaturenummer:

V20190322001

(Junior) Project Engineer

The Work Zone

Einddatum: vrijdag 19 juli 2019

Het bedrijf

Onze opdrachtgever is een staalconstructiebedrijf dat sinds 1927 is uitgegroeid tot een toonaangevend nationaal en internationaal staalconstructiebedrijf dat over de hele wereld actief is. Het bedrijf heeft veel ervaring en kennis in huis en weet hoe je grote utiliteits- en industriële projecten met een hoge moeilijkheidsgraad aanpakt. 

Ze beschikken over circa 150 vakbekwame medewerkers. De productiehal heeft een oppervlakte van circa 26.000 m². De hijscapaciteit in de productieruimte is 70.000 kg. Daardoor kan het bedrijf zware staalconstructies met grote afmetingen vervaardigen. ze gebruiken de nieuwste technieken en met hun geautomatiseerde productiemachines zijn ze in staat om het hele voortbrengingsproces van staalconstructies in eigen beheer uit te voeren. Van ontwerpen, berekenen en tekenen tot produceren, conserveren en monteren. 

De kracht ligt in de samenwerking met de opdrachtgevers. Sleutelbegrippen zijn samenwerking, vernieuwing, creativiteit, oplossingsgerichtheid, ontzorgen, maatwerk, efficiency, veiligheid en kwaliteit.

Functieomschrijving   

In deze belangrijke rol ben je verantwoordelijk voor de engineering van een project. Je voert de hoofd- en detailberekeningen uit met betrekking tot de staalconstructie. Je voert de berekeningen uit met behulp van softwareprogramma’s zoals SCIA, IDEA en Technosoft. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de berekeningsdocumenten. In overleg met de projectmanager zorg je dat de tekenaars tijdig de juiste detailinformatie in het model kunnen verwerken.  Voor de projecten waar je aan werkt, sta je in nauw contact met de tekenaar(s) en ondersteun je de projectmanager in het beantwoorden van interne en externe vragen.  Je maakt onderdeel uit van het projectteam en neemt deel aan interne en/of externe overleggen. Als technische spil in het project ben je een goede communicator, een echte teamspeler. Echter, jij verliest nooit de technische integriteit en kwaliteit van de constructie uit het oog en weet dit op een juiste wijze kenbaar te maken aan de diverse stakeholders.

Functie-eisen

  • Je hebt een HBO+ / WO werk- en denkniveau en een afgeronde technische opleiding, bij voorkeur werktuigbouw of bouwkunde.
  • Je hebt (ruime) ervaring met softwareprogramma’s als SCIA, Technosoft, IDEA en je bent bekend met diverse 3D pakketten als BIM, Tekla, Revit, Navisworks e.d..
  • Je werkt gestructureerd en je bent gewend aan een dynamische omgeving.
  • Je beschikt over een juiste mate van verantwoordelijkheid en je vindt het een uitdaging om mee te bouwen aan onze groeiende organisatie.
  • Je beschikt over een sterk ontwikkeld ruimtelijk inzicht en analytisch denkvermogen.
  • Je bent praktisch, creatief, oplossingsgericht.
  • Je spreekt Nederlands en beheerst de Engelse taal.

Bijzonderheden

  • Een afwisselende en uitdagende functie in een enthousiast en deskundig team.
  • Een open en informele werksfeer, waarin vakmanschap en ambitie hand in hand gaan met het lef om te kiezen voor innovatieve oplossingen.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij ontvangen graag je sollicitatie met uitgebreide CV. je kunt jouw sollicitatie digitaal versturen aan Yannick de Potter: yannick@theworkzone.nl. Voor meer informatie over deze functie kunt u telefonisch contact opnemen 0640895039