Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Financiële dienstverlening 


Functiesoort:

Financieel, Accounting


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Geen ervaring/Starter


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Schouwen-DuivelandContactgegevens

Bezoekadres:

Accon AVM

Meander 725

6825 ME Arnhem

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Marijke Kloet

06-82538712www.acconavm.nl

Vacaturenummer:

V202010280033

Solliciteer

Junior Assistent Accountancy

Accon AVM

Einddatum: zondag 27 december 2020

Een blik in je toekomst
Het is maandagochtend 08:00 uur als je op kantoor aankomt. Het is nog rustig want niet iedereen is een ochtendmens. Eerst: koffie. Verse Peeze koffie. Want niemand wordt gelukkig van slechte koffie, toch?

Je week start met een teamoverleg: welke zaken lopen er en loopt alles volgens planning? Na het overleg heb je een telefonische afspraak met een klant; er mist nog informatie waardoor de jaarrekening niet kan worden afgesloten. Verder staat je ochtend in het teken van zelfstandig (deel)administraties voeren en posten inboeken.

Na de lunch staat het Young Executive Board op je agenda! Binnen dit initiatief draait het om de jonge talenten binnen accon avm. Namens jouw regio geef je geeft input over wat er leeft onder de talenten, waar ze tegenaan lopen, welke behoeften er zijn en welke kansen je ziet.

Zo, genoeg werk verzet voor vandaag! Omdat je lekker vroeg bent begonnen ga je op tijd naar huis om nog even te sporten. Morgen begin je wat later, je eigen planning kunnen bepalen heeft zijn voordelen!

Hoe jij het verschil gaat maken
Dit doe je door het nauwkeurig uitzoeken en ordenen van financiële stukken en het controleren, coderen en inboeken van aangeleverde gegevens en facturen. Daarnaast voer je voorbereidende administratieve werkzaamheden ten behoeve van de jaarrekening van de klant. Je verzorgt diverse aangiftes voor de klant en interpreteert cijfers op een slimme manier door je cijfermatig inzicht.

Waarom wil je dit niet missen?
Natuurlijk omdat je gewoon een goed salaris krijgt, maar vooral omdat je bij ons echt goed werk kunt doen en we je helpen alles uit jezelf te halen.

Kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit, daarom krijg je bij accon avm de tijd en ruimte om je werk echt goed te doen. Ook helpen we je met onze accon avm academy en persoonlijke coaching om jezelf nog verder te ontwikkelen. We geloven dat goed in je vel zitten cruciaal is om goed te kunnen presteren. Daarom heeft een goede werk-privé-balans prioriteit en krijg je 30 vakantiedagen zodat je op tijd een welverdiende pauze kunt pakken. Tenslotte vinden we een gezellige, informele werksfeer net zo belangrijk als die goede kop koffie in de ochtend.

Jouw profiel

  • Je bent analytisch, zelfstandig, klantgericht en communicatief sterk;

  • Je beschikt over een proactieve houding, inlevingsvermogen en hecht veel waarde aan professionaliteit en collegialiteit;

  • Daarnaast heb je bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding Accountancy (AC),  Bedrijfseconomie (BE) of Hogere Agrarische School (HAS) en ben je bereid de studie voor Accountant-Administratieconsulent (AA) op te pakken;

  • Interesse in en affiniteit met de agrarische sector is een pre.


Vliegende start maken in de accountancy?
Solliciteer dan nu bij accon avm, wij zijn heel benieuwd naar je!