Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Financiële dienstverlening 


Functiesoort:

Financieel, Accounting


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Bezoekadres:

Accon AVM

Meander 725

6825 ME Arnhem

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Marijke Kloet

06-82538712www.acconavm.nl

Vacaturenummer:

V202010280034

Solliciteer

Junior Assistent Accountancy Agro

Accon AVM

Einddatum: zondag 21 februari 2021

Een blik in je toekomst
Het is maandagochtend 08:00 uur als je op kantoor aankomt. Het is nog rustig, want niet iedereen is een ochtendmens. Eerst: koffie. Verse Peeze koffie. Want niemand wordt gelukkig van slechte koffie, toch?

Je week start met een teamoverleg: welke zaken lopen er en loopt alles volgens planning? Na het overleg heb je een telefonische afspraak met een klant; er mist nog informatie waardoor de jaarrekening niet kan worden afgesloten. Verder staat je ochtend in het teken van zelfstandig (deel)administraties voeren en posten inboeken.

Na de lunch heb je een overleg met je leidinggevende. Even een heads up: Hoe gaat het? Wat gaat goed en welke stappen wil je nog zetten? De rest van de middag werk je samen met een ervaren collega aan de jaarrekening van een klant.

Zo, genoeg werk verzet voor vandaag! Omdat je lekker vroeg bent begonnen ga je op tijd naar huis om te sporten. Morgen begin je wat later, je eigen planning kunnen bepalen heeft zijn voordelen!

Hoe jij het verschil gaat maken
Dit doe je door het nauwkeurig uitzoeken en ordenen van financiële stukken en het controleren, coderen en inboeken van aangeleverde gegevens en facturen. Daarnaast voer je voorbereidende administratieve werkzaamheden ten behoeve van de jaarrekening van de klant. Je verzorgt diverse aangiftes voor de klant en interpreteert cijfers op een slimme manier door je cijfermatig inzicht.

Waarom wil je dit niet missen?
Natuurlijk omdat je gewoon een goed salaris krijgt, maar vooral omdat je bij ons echt goed werk kunt doen en we je helpen alles uit jezelf te halen.

Kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit, daarom krijg je bij accon avm de tijd en ruimte om je werk echt goed te doen. Ook helpen we je met onze accon avm academy en persoonlijke coaching om jezelf nog verder te ontwikkelen. We geloven dat goed in je vel zitten cruciaal is om goed te kunnen presteren. Daarom heeft een goede werk-privé-balans prioriteit en krijg je 30 vakantiedagen zodat je op tijd een welverdiende pauze kunt pakken. Tenslotte vinden we een gezellige, informele werksfeer net zo belangrijk als die goede kop koffie in de ochtend.

Jouw profiel

  • Je bent analytisch, zelfstandig, klantgericht en communicatief sterk;

  • Je beschikt over een proactieve houding, inlevingsvermogen en hecht veel waarde aan professionaliteit en collegialiteit;

  • Daarnaast heb je bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding Accountancy (AC), Bedrijfseconomie (BE) of Hogere Agrarische School (HAS) of ga je starten aan een deeltijd HBO opleiding Accountancy (AC);

  • Je hebt affiniteit met de agrarische sector;

  • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.


Vliegende start maken in de accountancy?
Solliciteer dan nu bij accon avm, wij zijn heel benieuwd naar je!