Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

ICT, Telecom

Zakelijke dienstverlening

Toerisme, Recreatie, Horeca

Overig


Functiesoort:

Consultancy, Advies

Klantenservice, Callcenter, Receptie

Management, Directie

Overig


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Vacaturenummer:

V202011060026

Solliciteer

Procesmanager Klantenservice

Roompot Vakanties - Goes

Einddatum: dinsdag 05 januari 2021

Korte omschrijving

Als procesmanager ga jij aan de slag met het in kaart brengen, het door ontwikkelen en implementeren van werkprocessen op de Gastenservice, het contactcenter van de Roompot Group.

Wat ga je doen?

Als procesmanager ga je aan de slag met het in kaart brengen en optimaliseren van de werkprocessen. Jaarlijks ontvangen we meer dan 500.000 telefoontjes, 100.000 chatberichten en 75.000 whatsapp berichten en staan hiermee direct in contact met de gast. Deze afdeling is daarom van groot belang voor de organisatie. Op dit moment werken er zo’n 130 collega’s op de afdeling, verdeeld over Inbound en Webcare. Daarnaast werken er ook supervisors, coaches, een WFM-specialist en een eindeverantwoordelijk manager op de Gastenservice.

De Gastenservice is, net als de gehele organisatie, de laatste jaren sterk gegroeid. De laatste 2 jaar is er veel aandacht besteed aan het verbeteren van processen, maar nu is het tijd voor de volgende stap.  

In de rol van procesmanager ga jij ervoor zorgen dat alle bestaande processen op de Gastenservice in kaart worden gebracht en worden geoptimaliseerd. Deze processen liggen met name op het gebied van efficiency en het kwalitatief verhogen van het serviceniveau richting onze gast. Jij creëert als het ware een nieuwe bedrijfsvoering die de Gastenservice naar een hoger niveau gaat tillen.

Je analyseert kansen en bedreigingen. Van hieruit stel jij een strategisch jaarplan op, waarin je alle gewenste changes benoemt op het gebied van procesmanagement. Hierin adviseer je de manager Gastenservice welke procesveranderingen nodig zijn, haalbaar zijn, prioriteit hebben en wie hierbij betrokken zijn. Uiteraard neem je hierbij de beschikbare budgetten in acht. Je presenteert je plannen, weet iedereen te overtuigen en je creëert draagvlak bij de betrokken stakeholders.

De volgende stap bestaat uit het implementeren van de geaccordeerde plannen. Dit doe je samen met alle betrokken stakeholders. Je werkt in deze functie nauw samen met de nieuwe Kennismanager. Samen zorgen jullie ervoor dat de afdeling de veranderingen kan doorvoeren en iedereen beschikt over de juiste tools.

Waar kom je te werken?

Als procesmanager ga jij een sleutelrol vervullen op de Gastenservice. Hier komen via verschillende kanalen onze (potentiële) gasten terecht met vragen die betrekking hebben op het boeken van een vakantie. Dit gebeurt via de volgende kanalen: Webcare, Social, Telefonie en mail. Onze gasten zijn internationaal. Wij communiceren naast Nederlands ook in het Engels, Duits en Frans met onze gast.

Je komt te werken op het hoofdkantoor van Roompot in Goes. We zijn een snel groeiende organisatie. We groeien in aantal gasten, locaties, accommodaties, in markten én gasttevredenheid. Ons aanbod is zeer divers en daarom luidt onze slogan: Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

Werken bij Roompot betekent dat je terecht komt op:

Een plek waar alles klopt.

Een plek waar je meer dan welkom bent.

Een plek waar je écht tot jezelf of elkaar kunt komen

Heb je vragen of interesse? Neem contact op met onze Recruiter Hugo Willemse via 06-30579577.

 

Wat vragen wij van jou?

De kandidaat die we zoeken is:

Curious: Je hebt interesse in de ander en leert graag wat nieuws

Committed: Je houdt van je werk en straalt dat uit

Clear: Je houdt dingen graag simpel en managet verwachtingen

Connected: Je luistert, geeft vertrouwen en beweegt mee

 

We zijn op zoek naar een ervaren kandidaat die beschikt over:

  • HBO/WO werk en denkniveau op het gebied van procesmanagement en continuous improvement;
  • Strategisch inzicht, Customer & User Experience;
  • Aantoonbare ervaring in het implementeren en managen van veranderprocessen binnen een grote organisatie;

 

Wat krijg jij daarvoor terug?

In deze nieuwe functie geniet je van een hoge mate van zelfstandigheid en vrijheid. Jij bepaalt grotendeels zelf hoe je de functie gaat uitvoeren. Je rapporteert direct aan de manager Gastenservice. Arbeidsvoorwaarden geschieden volgens de cao Recreatie.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature staat uiteraard open voor zowel mannen als vrouwen.