Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

ICT, Telecom

Zakelijke dienstverlening

Toerisme, Recreatie, Horeca

Overig


Functiesoort:

Automatisering, Internet

Consultancy, Advies

Klantenservice, Callcenter, Receptie

Overig


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Vacaturenummer:

V202011060044

Solliciteer

Kennismanager Klantenservice

Roompot Vakanties - Goes

Einddatum: dinsdag 05 januari 2021

Korte omschrijving

Als kennismanager ben jij verantwoordelijk voor het gehele proces rondom Kennis binnen de Gastenservice, het contactcenter van de Roompot Group.

Wat ga je doen?

Als kennismanager ga je aan de slag met het in kaart brengen en door ontwikkelen van de kennisbronnen en kennisbehoefte van de medewerkers van de Gastenservice. Jaarlijks ontvangen we meer dan 500.000 telefoontjes, 100.000 chatberichten en 75.000 whatsapp berichten en staan hiermee direct in contact met de gast. Deze afdeling is daarom van groot belang voor de organisatie. Op dit moment werken er zo’n 130 collega’s op de afdeling, verdeeld over Inbound en Webcare. Daarnaast werken er ook supervisors, coaches, een WFM-specialist en een eindeverantwoordelijk manager op de Gastenservice.

Om onze gasten van een hoog serviceniveau te kunnen voorzien, moeten onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en vaardigheden. Je inventariseert de leerbehoefte vanuit ontwikkelingen binnen de branche, de gast en de medewerker zelf en stelt op basis van onderzoek en analyse leerdoelstellingen op.

Vervolgens vorm je dit tot een jaarplan waarin alle te behalen doelstellingen uiteen worden gezet. Hierin adviseer je de manager Gastenservice welke veranderingen nodig zijn, haalbaar zijn, prioriteit hebben en wie hierbij betrokken zijn. Uiteraard neem je hierbij de beschikbare budgetten in acht. Je presenteert je plannen, weet iedereen te overtuigen en creëert draagvlak bij de betrokken stakeholders.

De volgende stap is dat je aan de slag gaat met de implementatie van jouw jaarplan om deze leerdoelstellingen te behalen. Bijvoorbeeld door het ontwikkelen en faciliteren van trainingen, het implementeren van nieuwe systemen of het door ontwikkelen van de bestaande kennissystemen. Je gaat actief op zoek naar nieuwe mogelijkheden en werkt nauw samen met de nieuwe procesmanager. Samen gaan jullie aan de slag met nieuwe werkwijzen en kijken jullie naar welke kennis er nodig is om deze nieuwe werkwijzen succesvol door te voeren.

Waar kom je te werken?

Als kennismanager ga jij een sleutelrol vervullen op de Gastenservice. Hier komen via verschillende kanalen onze (potentiële) gasten terecht met vragen die betrekking hebben op het boeken van een vakantie. Dit gebeurt via de volgende kanalen: Webcare, Social, Telefonie en mail. Onze gasten zijn internationaal. Wij communiceren naast Nederlands ook in het Engels, Duits en Frans met onze gast.

Je komt te werken op het hoofdkantoor van Roompot in Goes. We zijn een snel groeiende organisatie. We groeien in aantal gasten, locaties, accommodaties, in markten én gasttevredenheid. Ons aanbod is zeer divers en daarom luidt onze slogan: Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

Werken bij Roompot betekent dat je terecht komt op:

Een plek waar alles klopt.

Een plek waar je meer dan welkom bent.

Een plek waar je écht tot jezelf of elkaar kunt komen

Heb je vragen of interesse? Neem contact op met onze Recruiter Hugo Willemse via 06-30579577

 

Wat vragen wij van jou?

De kandidaat die we zoeken is:

Curious: Je hebt interesse in een ander en leert graag wat nieuws.

Committed: Je houdt van je werk en straalt dat uit

Clear: Je houdt dingen graag simpel en managet verwachtingen

Connected: Je luistert, geeft vertrouwen en beweegt mee

 

Daarnaast zijn we op zoek naar een ervaren kandidaat die beschikt over:

  • HBO/WO werk en denkniveau op het gebied van Kennismanagement;
  • Strategisch inzicht, Customer & User Experience, Kennismanagement en/of didactiek;
  • Beschikt over aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van en faciliteren van Learning, Training & Development binnen een grote organisatie.

 

Wat krijg jij daarvoor terug?

In deze nieuwe functie geniet je van een hoge mate van zelfstandigheid en vrijheid. Jij bepaalt hoe je de functie gaat uitvoeren. Je rapporteert direct aan de Manager Gastenservice. Arbeidsvoorwaarden geschieden volgens de cao Recreatie.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature staat uiteraard open voor zowel mannen als vrouwen.