Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Leerkracht - Primair Onderwijs


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

Stichting De Korre

Deestraat 3

4458 AJ 's Heer Arendskerke

Nederland


Contactpersoon:

Personeelsadministratie

0113-569108www.dekorre.nl

Vacaturenummer:

V202011090003

Solliciteer

Leraar

Stichting De Korre

Einddatum: woensdag 09 december 2020

 

Wil jij in Middelburg in het speciaal onderwijs komen werken? En samen met een professioneel team onze leerlingen de beste kansen bieden, dan zijn wij op zoek naar jou!

 Geef jij jezelf en onze leerlingen de beste kans?

 Jij gelooft in de mogelijkheden van het kind. Beperkingen zijn voor jou een kans. En de liefde voor je leerlingen zijn jouw drijfveer. Onze leerlingen werken voor basisvaardigheden vaak wel tien keer harder dan een ander kind. Zij zijn onze kanjers! Werken bij Stichting de Korre is afwisselend en daagt je uit om de diepte in te gaan. Als team werken we op basis van vertrouwen en betrokkenheid. Samen hebben we als doel: leerlingen begeleiden naar zelfredzaamheid en een zo zelfstandig mogelijk functioneren in de maatschappij.

 

Wij zoeken nieuwe leraren!

 Voor locatie Grevelingenstraat SO (Middelburg)

 • Leraar SO - 24 uur. Het betreft een groep van ca. 9 leerlingen met autisme in de leeftijd van 4-12 jaar.

 

Wat ga je doen?

Lesgeven! Tijdens je lessen besteed je veel aandacht aan het aanleren van handelingen en vaardigheden met als doel: zelfstandig kunnen functioneren in de maatschappij.  De uitvoering is altijd maatwerk, aangepast aan de mogelijkheden van de leerling. Naast het lesgeven, het voorbereiden van de lessen en administratieve taken heb je contacten met ouders en externen. Je werkt in een bevlogen team en draagt bij aan de ontwikkeling van de school.

 

Wie zijn wij?

Je kunt onze collega’s omschrijven als professioneel, betrokken en flexibel. We weten dat we de beste resultaten bereiken door samen te werken. Heeft een leerling een succes geboekt? Dan vieren we dat samen. Na een pittige dag kun je tijdens de koffie je ei kwijt bij je collega’s. En na de lessen loop je makkelijk bij elkaar binnen voor een vraag of om bij te praten.

Passend onderwijs kunnen wij alleen bieden met goede onderwijsprofessionals. En die binden we graag aan onze organisatie. Daarom investeren we in jou door je goed in te werken en te begeleiden op de school waar je aan de slag gaat. Jaarlijks gaan we met je in gesprek over je ontwikkeling en ambities. Wil je bijvoorbeeld extra scholing volgen of andere taken als mentorschap, i-coach of deelname (G)MR op je nemen? Dan maken we dat graag mogelijk.

 

Wij bieden jou…

 • salaris tussen de € 2.758 en € 4.434 per maand (L11, cao Primair Onderwijs);
 • arbeidsovereenkomst met uitzicht op vast;
 • vrij tijdens de schoolvakanties;
 • reiskostenvergoeding en fiscale uitruilregeling reiskosten;
 • tunnelkostenvergoeding;
 • vakantietoeslag (8%) en eindejaarsuitkering (6,3%);
 • pensioensopbouw via ABP;
 • scholingsmogelijkheden;
 • boeiende, uitdagende en vooral leuke leerlingen én een geweldig team!

 

Wil je meer weten? Neem dan contact op met:

 • Meryem Razani (teamleider SO Klimopschool)
 • Telefoon: + 31 (0)118 -612668

 

Heb jij een warm hart voor onze leerlingen? Solliciteer dan nu!

Stuur je CV maar nog liever een enthousiaste brief of filmpje van je zelf naar ons via onderstaande solliciteer-button. Maak daarmee duidelijk wie je bent en wat jouw drijfveren zijn om bij ons deze mooie functie te vervullen. Wij zien je sollicitatie graag voor 18 november tegemoet.

Procedure

Sollicitatiegesprekken voeren is maatwerk in deze tijd waar we de richtlijnen van het RIVM volgen. We willen na de selectie van de brieven en eventuele filmpjes telefonisch contact met je opnemen. We doen dit na 18 november waarna we tevens het eerste gesprek met een aantal kandidaten voeren. We zoeken dan samen naar mogelijkheden om dit gesprek te voeren, van online tot live gesprek met respect voor ieders mogelijkheden daarin.