Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

Actief Werkt! (Middelburg)

Beenhouwerssingel 3

4331 MD Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Actief Werkt!

0118 - 62 96 58www.actiefwerkt.nl/

Vacaturenummer:

V202011110011

Solliciteer

Organisatieadviseur

Actief Werkt! (Middelburg) - VLISSINGEN

Einddatum: woensdag 23 december 2020

Functieomschrijving
je bent een echte generalist die zich als een vis in het water voelt bij genoemde uiteenlopende thema’s. Je houdt je bezig met zowel visievorming als concrete implementatietrajecten op strategische thema’s.

De organisatie is flink aan het ontwikkelen. De thema’s en projecten; de ontwikkeling van sturen op resultaten (i.p.v. incidenten), de implementatie van de omgevingswet, de implementatie van de nieuwe werkwijze rondom de GREX herziening, de nieuwe rollen behorende bij de rechtmatigheidsverantwoording, het updaten van de visie op de organisatie en het continu verbeteren van projectmatig werken zijn daarbij relevant voor jouw functie.

•Je bent een belangrijke sparringpartner voor de algemeen directeur en het directieteam en adviseert hen over de organisatieontwikkelingen;
•Je implementeert concrete plannen met het doel om duurzame gedragsverandering op alle niveaus te realiseren;
•Je zorgt ervoor dat de ontwikkeling van kennis en competenties van zowel leidinggevenden als medewerkers parallel loopt met de organisatieontwikkeling en borgt deze samenhang;
•Je acteert en communiceert op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau en je weet op het juiste moment invloed uit te oefenen om de veranderingen te realiseren.

Dit doe je natuurlijk niet alleen! Je werkt intensief samen met jouw directe collega’s uit de staf waaronder de kwaliteitsadviseur en de adviseur concerncontrol en de collega’s vanuit team advies (o.a. HR en financiën).

Functie-eisen
Je beweegt je op het werkgebied van organisatiekunde en veranderkunde. Je hebt een aanstekelijke drive, bent creatief, vernieuwend, verbindend, ondernemend, kritisch en authentiek. Hierbij beschik je over strategisch denkvermogen, overtuigingskracht en ben je analytisch sterk. Je voelt je thuis in het faciliteren van of werken met groepen. Je bent communicatief sterk. Je hebt een aantoonbaar trackrecord binnen de overheids- en/of consultancysector en hebt eerder veranderingen begeleid of daar een stevige rol in gehad. Je bent een teamspeler en in staat om draagvlak te creëren en mensen in beweging te krijgen.

Daarnaast beschik je over:
•een afgeronde wo-opleiding;
•relevante werkervaring, bijvoorbeeld als organisatieadviseur;
•specifieke kennis van en/of ervaring op het gebied van organisatiekunde / verandermanagement

Arbeidsvoorwaarden
Een uitdagende, veelzijdige functie als organisatieadviseur/ veranderkundige binnen de gemeente. De werkzaamheden zijn van tijdelijke aard en bedragen 36 uur per week tot minimaal maart 2021. Werkzaamheden zijn ingeschaald in functieschaal 11; salaris van maximaal € 5.169 bruto per maand.

Ben jij op zoek naar een uitdaging als organisatieadviseur? Neem dan contact met ons op en solliciteer met Cv en motivatiebrief.

Sollicitatieprocedure

Ons referentienummer: 202015150