Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Functiesoort:

Automatisering, Internet


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Bezoekadres:

Seasun

Kreekweg 2

4421 RV Kapelle

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. GH den Toom

0113347000www.seasun.info

Vacaturenummer:

V202011120001

Solliciteer

Data analist met groene vingers

Seasun - Kreekweg 2 Kapelle

Einddatum: zaterdag 12 december 2020

Data analist met groene vingers

Seasun in Kapelle (Zeeland) is op zoek naar een data-analist met “groene vingers”. Wil jij uitgedaagd worden om je brede kennis en ervaring in te zetten bij een groeiend en modern bedrijf?

Wat wordt jouw uitdaging?

In deze verantwoordelijke en zelfstandige functie bestaat jouw hoofdtaak uit het (dagelijks) analyseren van data die beschikbaar komt uit onze teelten. Denk dan aan kasomstandigheden, plantconditie etc. Het doel is om onze teeltmanagers te ondersteunen in hun werkzaamheden. Een ander belangrijk doel is het bevorderen van efficiency in de kassen, onze verwerkingshal. Met de uitkomsten van de analyses kan ook onze verkoopafdeling optimaal presteren. In deze functie heb je veel contact met de teeltmanagers, kasleiders, oogstleiders, afdeling verkoop en de verwerkingshal. Daarnaast ben je zelf regelmatig in de kas te vinden zodat je met eigen ogen kunt zien wat er gebeurt.

Jij …

Hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je relevante werkervaring, je vindt het uitdagend om te begrijpen hoe planten optimaal kunnen produceren. Je kunt goed procesmatig denken. Je bent analytisch en gaat gestructureerd te werk. Je bent stressbestendig en kunt goed prioriteiten stellen, communiceren gaat jou goed af. Het is een zelfstandige functie maar samenwerken is wel belangrijk. Vanzelfsprekend kun je goed overweg met computerprogramma’s. Engels is van belang omdat we met buitenlandse werknemers werken. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Verder vinden we het van belang dat je op maximaal 60 autominuten van Kapelle woont en een flexibele werkinstelling hebt.

Wij bieden jou

  • Veel afwisseling, want geen (werk)dag zal hetzelfde zijn;
  • Zelfstandige functie;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Een marktconform salaris dat aansluit bij jouw opleiding en ervaring;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Seasun: jouw nieuwe werkgever?

Het familiebedrijf Seasun is gevestigd in het Zeeuwse Kapelle. Hier hebben we 63 hectare bebouwd met kassen, waarvan 13 hectare belicht. Zo kunnen we het hele jaar rond heerlijke tomaten en paprika’s telen. Naast het telen hebben we ons gespecialiseerd in verpakken in een volledig geconditioneerde verpakkingshallen. Hier worden onze producten verpakt volgens de gevarieerde wensen van onze klanten.

Is dit jouw baan?

Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button. Voor meer informatie kun je bellen met  Jozua Lagendijk (0113-347000).