Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202011130003

Solliciteer

Procure to Pay Specialist

De Pooter - 4538BN, Terneuzen

Einddatum: dinsdag 12 januari 2021

Voor het DOW Integrated Service Center zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker die de rapportages op het gebied voor inkoop opstelt.

Wat doe je als Procure to Pay Specialist?
De PtP Specialist biedt inkoop-, bedrijfs-, financiƫle en / of systeemanalyse en rapportagesteun voor de DBIC Procure to Pay-processen. Zij zijn verantwoordelijk voor het leveren van geavanceerde analyses en rapportagesteun voor hun toegewezen inkoopstrategie en / of categorie uitgaven.

Wat kun je?
Voor deze functie kom je in aanmerking wanneer je:
  • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau hebt behaald.
  • Minimaal een aantal jaren relevante ervaring
  • Ervaring in het ondersteunen van inkoop en logistieke afdelingen heeft de voorkeur.
  • Uitstekende kennis hebt van de Engelse taal.
  • Hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendig, klantgericht en sterke communicatieve vaardigheden hebt.

Wat krijg je?
We bieden je een fulltime functie voor bepaalde tijd (eind april 2021) en marktconform salaris. Reis- en evt. tunnelkosten worden vergoed. Verder bieden wij de mogelijkheid tot collectieve zorgverzekering. Mocht je voor de functie in aanmerking te willen komen vragen wij je te solliciteren met een Engelstalig CV en motivatiebrief.

Vanwege de huidige COVID-19 maatregelen is de sollicitatieprocedure wat veranderd. Waar we je voorheen graag uitnodigden voor een bak koffie/thee op kantoor, is dit helaas tijdelijk niet mogelijk.

Je wordt, na sollicitatie, uitgenodigd voor een telefonisch intakegesprek. We bespreken je CV, wensen en de mogelijkheden. Op basis daarvan kunnen we je CV dan voorstellen. Wanneer dit leidt tot een positieve reactie, word je uitgenodigd voor een telefonisch of digitaal (Skype, WebEx) gesprek. Op basis daarvan beslist de opdrachtgever dan of je een salarisaanbod krijgt.

Waar ga je werken?
Het DOW Service Center in Terneuzen is de internationale dienstverlener voor de DOW Chemical Company en de werkgever van meer dan 600 talentvolle medewerkers, die samen meer dan 50 verschillende talen en nationaliteiten van over de hele wereld vertegenwoordigen. Het Service Center ondersteunt de jont ventures op een breed scala van gebieden, zoals logistiek, klantenservice, financiƫn, human resources, vertalingen en nog veel meer. Het DOW Service Center in Terneuzen bestaat uit een sterk en multicultureel team van getalenteerde individuen. Het Service Center omringt zichzelf daarom graag met enthousiaste, nieuwsgierige, ondernemende en energieke collega's.

Deze functie maakt deel uit van de Procure to Pay afdeling. De werklocatie is de Handelspoort te Terneuzen.