Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Marketing, PR, Communicatie


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

HZ University of Applied Sciences

Edisonweg 4

4382 NW Vlissingen

Nederland


Postadres:

Postbus 364

4380 AJ Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling Personeel & Organisatieontwikkeling

0118 - 489000www.hz.nl

Vacaturenummer:

V202011130011

Solliciteer

Marketing- & communicatiemedewerker - nieuwe opleidingen

HZ University of Applied Sciences

Einddatum: zaterdag 28 november 2020

0,8 – 1,0 fte Tijdelijke functie 
Standplaats Vlissingen

De beste marketing- en communicatie-aanpak bepalen om nieuwe HZ-opleidingen in de markt te zetten en studiekiezers in binnen- en buitenland enthousiasmeren voor deze studies. Wervende voorlichtingsteksten uitwerken en zorgen voor opvallend beeldmateriaal. Als marketing- & communicatiemedewerker voor onze nieuwe opleidingen draai jij je hand er niet voor om en integreer je ons nieuwe aanbod met gemak in de bestaande processen.

Kun jij wervend schrijven en weet jij hoe we nieuwe opleidingen zo goed mogelijk kunnen introduceren bij verschillende doelgroepen? Solliciteer dan op de vacature van ‘marketing - & communicatiemedewerker –nieuwe opleidingen’ bij HZ University of Applied Sciences.

Jouw rol
Als marketing- & communicatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor marktintroducties van onze nieuwe voltijd- en deeltijd bachelors, associate degrees en masters in binnen- en/of buitenland. Je coördineert marketing- en communicatiewerkzaamheden vanuit multidisciplinaire teams en werkt zelfstandig aan diverse activiteiten die zorgen voor de juiste voorlichting en uiteindelijk voor nieuwe studenten. Je houdt hierbij rekening met (nieuwe) doelgroepen en hun behoeften.

Je belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • Het zijn van een gesprekspartner richting de opleidingen waarvoor jij aan de slag gaat;
 • Het coördineren en uitvoeren van alle marketing- en communicatie-activiteiten om nieuwe opleidingen succesvol in de (inter)nationale markt te zetten. Denk hierbij aan het schrijven van wervingsteksten, het organiseren van webinars of het ontwikkelen van (social) campagnes;
 • Het zijn van het eerste aanspreekpunt binnen de afdeling voor jouw interne klanten;
 • Zorgen voor kennisoverdracht van nieuwe opleidingen aan collega’s door middel van presentaties en trainingen;
 • Het onderhouden van contacten met externen, zoals vormgevers en leveranciers.

 

Het zit in je
Je bent ambitieus en goed in het stellen van doelstellingen, je bent in staat om creatief te denken, te coördineren en pragmatisch te handelen. Kansen herken je als geen ander, want je bent strategisch, commercieel en praktisch ingesteld. Je bent goed in het ophalen van de juiste informatie bij je stakeholders en je bent ijzersterk in het wervend schrijven. Zowel in het Nederlands als in het Engels. Je werkt zelfstandig aan opdrachten, kunt goed prioriteren en durft op collega’s en studenten af te stappen. Ook heb je als marketing- en communicatiemedewerker voor onze nieuwe opleidingen:

 • Een afgeronde hbo-opleiding in marketing of communicatie.
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Aantoonbare ervaring met projectmanagement.
 • Passie voor onze doelgroepen: je weet je perfect in te leven in de behoeften van onze klanten.
 • Kennis van de laatste trends binnen de vakgebieden marketing en communicatie.

Verder ken je de kracht van een goede relatie, ben je flexibel en stressbestendig.

Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool
Met 4.800 studenten, 500 medewerkers en 25 hbo-opleidingen is HZ University of Applied Sciences (HZ) in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We bieden bacheloropleidingen, (schakel)cursussen, een masteropleiding, post-hbo-opleidingen en Associate degrees. Werken bij de HZ betekent werken in een bruisende omgeving waar geen een dag hetzelfde is. Waar de docenten de namen van hun leerlingen kennen. En waar de lijnen kort zijn. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT’er, P&O-adviseur of financieel manager: samen vorm je met jouw collega’s een team van professionals dat onze studenten klaarstoomt voor de (internationale) arbeidsmarkt. En wist je dat we voor het elfde jaar op rij in de top-3 van beste hogescholen van Nederland staan?

Groei met ons mee
We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je naast een bruisende werkomgeving:

 • een tijdelijke aanstelling als medewerker marketing en communicatie in schaal 8, voor 1 jaar. Verlenging van deze aanstelling is afhankelijk van persoonlijk functioneren en formatieve ruimte.
 • een bruto maandsalaris tussen de € 2.598,89 en € 3.479,70 op fulltime basis. 
 • een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en mogelijk een tegemoetkoming in de reiskosten.
 • mogelijkheden om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken.

 

Solliciteren
Ben jij de marketing- en communicatiemedewerker die een actieve bijdrage levert aan ons team? Solliciteer dan direct, maar uiterlijk 28 november a.s., via de sollicitatiebutton. Toch liever eerst wat meer informatie? Yvette Hamerling (marketingcoördinator) kan je alles vertellen over deze functie. Yvette bereik je via 06-17740467.

Houd woensdag 9 december a.s. alvast vrij in je agenda. Op die dag vinden de sollicitatiegesprekken plaats.

Vanzelfsprekend nemen wij bij de sollicitatiegesprekken de richtlijnen en voorschriften van het RIVM en de overheid zorgvuldig in acht.

Acquisitie naar aanleiding van de vacaturetekst wordt niet op prijs gesteld.