Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

PO & O ADRZ

088-1254781www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202011170044

Solliciteer

Doktersassistent SEH

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - 's-Gravenpolderseweg 114 4462RA Goes

Einddatum: donderdag 26 november 2020

Functie-informatie
Uren: 24 uur per week
Dienstverband: 1 jaar of voor de duur van de opleiding
Sluitingsdatum vacature: 26 november 2020

Als doktersassistent ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten en familie die binnenkomen op de Spoedeisende Hulp (SEH). Je ontvangt patiënten en familie, stelt ze gerust en registreert de patiëntgegevens in een geautomatiseerd systeem. Je voert diverse werkzaamheden bij patiënten zelfstandig uit en assisteert de SEH-verpleegkundigen en artsen die werkzaam zijn op de SEH. Daarnaast heb je een spilfunctie in de communicatie naar verpleegkundigen, medisch specialisten, anios, diagnostische afdelingen, poliklinieken, de Acute Opname Afdeling, SEH en overige afdelingen. Op de SEH werken de doktersassistenten in dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten.         

Dit vragen we
- een afgeronde opleiding tot doktersassistent (of bereidheid om deze te volgen). Gezien de samenstelling van het team gaat onze voorkeur uit naar een reeds gediplomeerde doktersassistent;
- klantgerichte en vriendelijke houding richting zowel naar patiënten als naar collega’s;
- samenwerkingsgericht zijn met zowel patiënten als behandelaars;
- goede communicatieve vaardigheden hebben en proactief, flexibel en stressbestendig zijn.

Dit krijg je ervoor terug
Wij bieden een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast contract onder voorwaarden van de Cao Ziekenhuizen. De salariëring valt binnen FWG schaal 35: minimaal € 1.882,- en maximaal € 2.798,- op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het veelgebruikerstarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of de aankoop van een fiets. Verder krijg je collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ. Tot slot bieden we volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Ook kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging en/of Jong Adrz.

Dit worden je collega’s
De Spoedeisende Hulp (SEH) is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend voor patiënten die door de huisarts zijn doorgestuurd of met een ambulance komen. Daarnaast melden patiënten zichzelf aan.

Dit wordt je werkgever
De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

Meer informatie
Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij Lizette Bustraan, teamleider Spoedeisende Hulp. Lizette is te bereiken via telefoonnummer 088-1254771. Wil je solliciteren? Ga dan naar https://adrz.onlinevacatures.nl/nl.

Solliciteren
Door op de knop solliciteren te klikken kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 1 december 2020.

Overige informatie
De selectie van kandidaten vindt plaats door middel van gesprekken met een sollicitatiecommissie. Een assessment, persoonlijkheidsonderzoek of niveau-test onderdeel kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie.

 Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.