Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202011180001

Solliciteer

Toezichthouder Mechanische installaties

De Pooter - 4542NM, Hoek

Einddatum: zondag 17 januari 2021

Jij zorgt ervoor dat onderhoudswerkzaamheden aan mechanische installaties en pompen naar behoren uitgevoerd worden door onderaannemers.

Wat doe je als Toezichthouder Mechanische installaties?
Je bent onderdeel van één van de maintenance-teams van Dow Benelux. Hier wordt zowel preventief als ad-hoc onderhoud uitgevoerd. Je doorloopt een trainingsprogramma, leert de afdelingen goed kennen en bent daarna zelfstandig inzetbaar. Je sleutelt graag, denkt mee over verbetervoorstellen en neemt initiatief.

In de functie van toezichthouder (ook wel Associate Maintenance Technician genoemd) ga je de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden bij Dow coördineren. Dit doe je door onderaannemers aan te sturen, werkvergunningen op te stellen en controles uit te voeren. Daarom is het belangrijk dat je kennis hebt van de volgende zaken:
  • lagertechniek, mechanical seals, meettechniek, uitlijnen en aanslaan van lasten / hijstechniek
  • enkeltraps centrifugaalpompen, meertraps, centrifugaal-pompen, vacuümpompen, blowers, kleine stoomturbines, verdringerpompen, tandwielkasten
Wat je concreet gaat doen, lees je hieronder:
Voordat de werkzaamheden uitgevoerd worden, bekijk je of er problemen zijn met de uitvoering op technisch gebied of met betrekking tot veiligheid. Daarna beoordeel je of je zelf de kennis en ervaring hebt om dit werk te kunnen/mogen uitvoeren. Vervolgens overleg je met de werkvoorbereider of en wanneer het werk uitgevoerd kan worden. Ook zorg je ervoor dat de juiste vergunning wordt aangevraagd en check je of alle machines en gereedschappen beschikbaar en in orde zijn, zodat het werk uitgevoerd kan worden. Als het werk afgerond is, voer je de kwaliteitscontrole uit, zodat het werk afgemeld kan worden.

Wat kun je?
Ik zoek jou wanneer je voldoet aan de volgende functie eisen.
  • je bent in het bezit van een MBO4-diploma in de richting van werktuigbouw
  • je beschikt over een geldig VCA certificaat
  • je bent leergierig en staat open voor het volgen van aanvullende cursussen
  • je bent veiligheidsbewust
  • je hebt goede kennis van de Nederlandse en de Engelse taal

Wat krijg je?
Ik bied jou een fulltime functie in dagdienst bij een grote internationale speler in de chemische industrie. In deze functie werk je zowel op kantoor (ongeveer 30% van de tijd) als in de fabriek (ongeveer 70% van de tijd). Uiteraard krijg je een goed salaris voor deze baan. Jouw reiskosten (tot 75 kilometer enkele reis) worden vergoed à € 0,19 per kilometer. Eventuele tunnelkosten voor de Westerscheldetunnel worden vergoed tegen T-tag tarief.

Goed om te weten: Vanwege de huidige COVID-19 maatregelen is de sollicitatieprocedure wat veranderd. Voorheen zou ik je graag uitnodigen voor een gesprek bij ons op kantoor. Helaas is dit tijdelijk niet mogelijk. Uiteraard is hier een oplossing voor! Je wordt, na sollicitatie, uitgenodigd voor een intakegesprek per telefoon of via video bellen. Samen met jou bespreek ik je CV, wensen en de mogelijkheden die ik voor je heb. Op basis daarvan kunnen we jouw CV voorstellen bij opdrachtgevers die jij interessant vindt. Wanneer dit leidt tot een positieve reactie, word je uitgenodigd voor een telefonisch of digitaal gesprek. Op basis daarvan beslist de opdrachtgever of je een salarisvoorstel krijgt.

Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Bel me gerust via +31 88 1348 324.

Waar ga je werken?
Dow Benelux B.V. is een dochteronderneming van The Dow Chemical Company. Bij Dow Benelux werken vele medewerkers dagelijks aan innovaties. Dit doen zij door wetenschappelijke inzichten te combineren met technologische kennis. Zo leveren zij duurzame bijdragen aan het oplossen van de meest dringende problemen in de wereld, zoals de behoefte aan schoon drinkwater, het opwekken van duurzame energie en het verbeteren van de landbouwproductiviteit. De geschiedenis van Dow in de Benelux begint in 1955 met de opening van een handelskantoor. Inmiddels is Dow Benelux uitgegroeid tot een toonaangevende speler. Circa 2000 gedreven medewerkers werken vanuit 6 vestigingen en 20 fabrieken in Nederland en België aan toonaangevende producten en oplossingen. De kunststoffen en chemicaliën die in de Benelux worden geproduceerd vinden hun weg naar klanten en markten in de hele wereld. Het hart van Dow in de Benelux ligt in Terneuzen. Dow Terneuzen is met 17 fabrieken en ongeveer 1700 medewerkers de op één na grootste productielocatie van The Dow Chemical Company. Als één van de grootste werkgevers van Zeeuws-Vlaanderen draagt Dow bij aan het economische en maatschappelijk succes van deze regio.