Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Facilitair

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

PO & O ADRZ

088-1254781www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202011180009

Solliciteer

Projectleider

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Adrz

Einddatum: zondag 20 december 2020

Functie-informatie
Uren: 36 uur
Dienstverband: tijdelijk contract (1 jaar) met uitzicht op een vast dienstverband
Sluitingsdatum vacature: 20 december 2020


Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van diverse technische projecten. Je beschikt over een helikopterview en je hebt een goed beeld van hoe een werkbaar en kwalitatief goed programma van eisen eruit dient te zien. Je kunt plannen kritisch beoordelen, daarnaast onderhoud je warme contacten en heb je regelmatig overleg met collega’s en externe partners.

De afdeling Techniek en Vastgoed heeft zichzelf tot doel gesteld planmatig en gestructureerd te werken om zodoende de technische installaties langdurig betrouwbaar te kunnen beheren. De projectleider is daarbij een belangrijke schakel in de keten van ontwerp naar duurzaam beheer. Je stuurt erop dat het projectteam zo efficiënt mogelijk wordt ingezet en houdt de planning scherp in de gaten. Hierbij is teamwork niet weg te denken.

Als projectleider ben je ondersteunend aan de Bedrijfskundig manager Techniek & Vastgoed.  

Wij zoeken een kandidaat die
- beschikt over een technische HBO opleiding;
- kennis en ervaring heeft van projectmatig werken;
- kennis heeft van relevante wet- en regelgeving;
- coachend en overtuigend sturing geeft aan projectteams;
- een veranderende werkomgeving, zowel organisatorisch als inhoudelijk, ziet als een kans en een uitdaging;
- energie krijgt van werken in een dynamische organisatie en samenwerkingen stimuleert;
- beschikt over een analytisch vermogen bij het oplossen van technische vraagstukken;
- een gemotiveerde en enthousiaste houding heeft;
- goede communicatieve vaardigheden bezit;
- de Adrz kernwaarden gastvrij en betrouwbaar uitdraagt en kan vertalen naar technische doelen.

Aanvullende kennis van assetmanagement is een pré.

Dit krijg je ervoor terug
Een aanstelling onder voorwaarden van de CAO Ziekenhuizen. Salariëring conform FWG schaal 55 (minimaal € 2.798,- en maximaal € 4.111- op basis van een fulltime dienstverband). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het veelgebruikerstarief. Je kunt ook gebruik maken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of de aankoop van een fiets. Verder krijg je collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ.

Tot slot bieden we volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Ook kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging en/of Jong Adrz.

Dit is je werkgever
De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

Meer informatie
Heb je interesse in deze functie? Voor meer inhoudelijke informatie kun je terecht bij Michael Richard, via telefoonnummer 06-83590789.

Solliciteren
Door op de knop solliciteren te klikken kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden.

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie.