Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

VMBO

Overig


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Facilitair

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Tot 16 uurContactgegevens

Adres:

Eilandzorg Schouwen Duiveland

Hoge Molenstraat 13

4301 KB Zierikzee

Nederland


Postadres:

Hoge Molenstraat 13

4301 KB Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. T. Wolse

0111453410www.eilandzorg.com

Vacaturenummer:

V202011180010

Solliciteer

Huishoudelijke hulp De Wieken voor 6 uur p/wk

Eilandzorg Schouwen Duiveland - Zorgcentrum De Wieken

Einddatum: vrijdag 18 december 2020

Je bent verantwoordelijk voor de huishoudelijke werkzaamheden bij clienten in ons zorgcentrum en de openbare ruimtes. Denk aan schoonmaken van sanitair en keuken, ramen zemen en stofzuigen. Eventueel samen met de cliënt als dat mogelijk is. 

Lijkt dit je iets, dan is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst, goed kunt samenwerken met de oudere cliënt, in staat bent om zelfstandig uitvoering te geven aan bovengenoemde werkzaamheden. Daarbij is enige kennis op het gebied van huishoudelijk werk een vereiste.

Je komt te werken in een klein team. Het is wenselijk dat je tijdens vakanties enige vervangende werkzaamheden bij andere clienten doet. Dit in overleg met het team.

In eerste instantie is het een tijdelijk contract met de mogelijkheid tot vast. Eventuele uitbreiding van uren behoort in de toekomst tot de mogelijkheid. De functie is ingedeeld in schaal 15 van de CAO VVT.

Ben je geinteresseerd, neem dan contact op met Mariëlle Timmerman via 0111-745700. ZOf stuur direct een korte brief met korte loopbaanschets naar pz@eilandzorg.com.

We gebruiken jouw gegevens enkel voor de sollicitatieprocedure en bewaren ze niet langer dannoodzakelijk. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.