Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Techniek

Overig


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202011180012

Solliciteer

R&D Engineer

De Pooter - 4541HJ, Sluiskil

Einddatum: zondag 17 januari 2021

Jij beschikt over de juiste R&D mentaliteit: nieuwsgierig, innovatief en hands-on. Ben jij de analytische R&D Engineer die wij zoeken?

Wat doe je als R&D Engineer?
Technologie en ontwikkeling zijn de sleutel tot het succes van de producten van de opdrachtgever. De afdeling R&D richt zich op het verbeteren van bestaande processen en technologieën als op het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve oplossingen. De afdelingen zitten gevestigd in Porsgrunn, Brussel en Sluiskil en ondersteunt de opdrachtgever wereldwijd.

Het belangrijkste doel is om deskundige kennis te bieden over ureum- en AN-producten en -processen en om nieuwe technologieën te ontwikkelen. Dit doe je om de strategie vorm te geven en te ondersteunen en de toekomst veilig te stellen.

Jouw verantwoordelijkheden:
 • Bijdragen aan en leiding geven aan technologische ontwikkelingsprojecten (vooral op het gebied van ureum-, nitraat- en granulatietechnologie)
 • Ondersteuning van productie-installaties en projecten voor productiviteits- en productkwaliteitsverbetering
 • Het uitvoeren van onderzoeksprojecten waarbij nieuwe processen / producten worden ontwikkeld of bestaande worden verbeterd. Dit doe je op een doelgerichte en kosten- en tijdbesparende manier
 • Nieuwsgierig en innovatief zijn, projectvoorstellen doen en uitdagingen aankaarten
 • Bijdragen aan vernieuwingsprojecten in onze testfaciliteiten voor proeffabrieken

Wat kun je?
Je beschikt over het volgende profiel:
 • Een universitair diploma (MSc of PhD) in chemische technologie of scheikunde of bachelordiploma met meerdere jaren ervaring
 • Ervaring in de chemische industrie én projectmanagement is een pre
 • Je spreekt vloeiend Engels, goede kennis van het Nederlands is een pluspunt
 • Je hebt een echte R & D-mentaliteit: nieuwsgierig en innovatief, voorstellen doen en uitdagingen oproepen
 • Je bent in staat om standaard wetenschappelijke onderzoekstechnieken en -methoden te evalueren, selecteren en gebruiken
 • Je bent resultaat- en klantgericht, hebt sterke analytische vaardigheden en een praktische aanpak

Wat krijg je?
Ik bied jou een fulltime functie in dagdienst bij een groot internationaal bedrijf. Interesse? Dan zie ik graag je sollicitatie tegemoet!

Vanwege de bijzondere situatie waar we met zijn allen inzitten i.v.m. COVID-19 is het helaas niet mogelijk dat we een kennismakingsgesprek inplannen bij ons op kantoor. Maar dit is geen belemmering voor je sollicitatie. Hoe doen we het wel? Als je in aanmerking komt voor de vacature plannen we een kennismakingsgesprek in via een online tool. Vervolgens kijken we samen naar de mogelijkheden en kan je CV voorgesteld worden bij onze opdrachtgever(s).

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is een internationale speler die kunstmest vervaardigt. Dit doen ze voor alle soorten gewassen binnen bijvoorbeeld de akkerbouw, glastuinbouw en melkveehouderij. De opdrachtgever maakt daarnaast deel uit van een wereldwijd netwerk en werken samen om op winstgevende en verantwoorde wijze enkele van 's werelds belangrijkste uitdagingen op te lossen: schaarste van ressources, voedselonzekerheid en verandering van het milieu.