Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Facilitair

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uurContactgegevens

Adres:

WVO Zorg

Vredehoflaan 370

4382 CJ Vlissingen

Nederland


Postadres:

Postbus 360

4380 AJ Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Hrm WVO Zorg

0118-448309www.wvozorg.nl/

Vacaturenummer:

V202011190006

Solliciteer

Huishoudelijk medewerker

WVO Zorg - zorgcentrum de Zoute Viever

Einddatum: zaterdag 28 november 2020

Jouw uitdaging

Als huishoudelijk medewerker verricht je schoonmaakwerkzaamheden in de appartementen van cliënten van de afdelingen en diverse algemene ruimtes. Ook ben je (mede)verantwoordelijk voor het verwerken van de binnengekomen was van onze cliënten. De werkzaamheden worden verspreid over de week ingeroosterd. Dit rooster wordt in overleg gemaakt.

 

Jouw team en werkplek

Zorgcentrum de Zoute Viever ligt midden in Oost-Souburg en heeft 71 eenpersoons- en 3 tweepersoons-appartementen voor cliënten met (beginnende) dementie of chronische lichamelijke klachten.

We besteden veel aandacht aan initiatieven om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken. Denk aan muziek- en hondentherapie, daglichtsimulatie en video interventie.  En wanneer we zorg willen verbeteren, vragen we je om hierin mee te denken.

Binnen het zorgcentrum heb je veel contact met onze cliënten en hun naasten. Je werkt binnen het zorgcentrum nauw samen met verzorgenden en verpleegkundigen, maar ook met collega’s vanuit andere disciplines.

 

Wie zoeken wij?

  • Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie en hebt kennis van schoonmaaktechnieken, - middelen en -voorschriften.
  • Je bent systematisch en geordend in het werk en jij hebt hygiëne hoog in het vaandel staan.
  • Je kan goed zelfstandig werken en omdat je geregeld contact hebt met bewoners of familie/mantelzorgers, vinden we het belangrijk dat je hen vriendelijk te woord kan staan en bij vragen verder kan helpen.
  • Je bent betrouwbaar als persoon, bent geduldig en je hebt inlevingsvermogen.

 

Wij bieden

  • Een leuke baan in het huishoudelijke team van de Zoute Viever waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie. 
  • Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 10 (max. € 1.774,69 op basis van 36 uur).
  • WVO Zorg kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%,
  • Een reiskostenvergoeding en een fietsplan.
  • Ook bieden we diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden.

 

Meer informatie over de functie

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Wilma de Rijke, locatiemanager de Zoute Viever. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0118 - 448 626.

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, klik dan op onderstaande solliciteren-knop, daarbij word je doorverwezen naar de website van WVO Zorg. Daar vind je meer info over deze en andere vacatures en kun je direct online solliciteren door op de sollicitatieknop te klikken als je een vacature bekijkt. Ook vind je daar meer informatie over WVO Zorg.