Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

VMBO


Branche:

Afval, milieu 


Functiesoort:

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

n.v.t.


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland

Zeeuws-Vlaanderen

Noord-BevelandContactgegevens

Adres:

Zeeuwse Reinigingsdienst BV

Koegorsstraat 36

4538 PK Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 473

4530 AL Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Marcel de Kok

0115-478122www.zrd.nl

Vacaturenummer:

V202011190007

Solliciteer

Beheerder(s) Milieustraten (m/v)

Zeeuwse Reinigingsdienst BV

Einddatum: zaterdag 05 december 2020

De Zeeuwse Reinigingsdienst is op zoek naar

BEHEERDER(S) MILIEUSTRATEN

 

Wat zoeken wij?

Ben jij een enthousiaste collega die goed overweg kan met mensen en die het leuk vindt om met afval van burgers aan de slag te gaan? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

 

Wat ga je doen?

  • Als Beheerder zie je toe op een correcte aanlevering en sortering van huishoudelijke afvalstoffen die door burgers worden aangeboden.
  • Je controleert de aangeboden afvalstoffen en je sorteert klein chemisch afval.
  • Je volgt de wettelijke regels op en je draagt de voorgeschreven werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.
  • Je beantwoord op correcte wijze eventuele vragen of opmerkingen van burgers.
  • Je verzorgt een aantal administratieve werkzaamheden en je regelt het op tijd en correct afvoeren van afvalstromen naar de verschillende verwerkers.
  • Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud en beheer van de Milieustraat.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een leuke en afwisselende baan met zicht op een vast contract en een salaris dat past bij je kennis en ervaring. Het is een functie voor 40 uur per week, maar parttime is zeker bespreekbaar. De standplaats zal in overleg worden bepaald omdat we door heel Zeeland milieustraten beheren. We zoeken zowel beheerders voor Zeeuws-Vlaanderen als voor Noord- en Midden-Zeeland. De ZRD kent goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een uitdagende organisatie met korte lijnen en een goede, informele sfeer. Er zijn voldoende opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

 

Wat vragen wij?

Minimaal een VMBO-diploma. Verder ben je bereid om een aantal verplichte vakgerichte diploma’s/ certificaten te behalen, zoals Medewerker Milieustraat, Depothouder klein chemisch afval, BHV/EHBO, Omgaan met agressie en Asbestherkenning.  Het is een pré als je in het bezit bent van één of meer van deze diploma’s of certificaten. Je bent klantgericht, nauwkeurig en stressbestendig, je kunt goed communiceren, beschikt over een goede fysieke gesteldheid  i.v.m. de zwaarte van het werk. Je werkt graag samen met collega’s. Verder beschik je over een flexibele instelling en ben je bereid om regelmatig op zaterdag te werken. Je hebt minimaal een B-rijbewijs en de beschikking over eigen vervoer.  

 

Wie zijn wij?

Wij beheren en exploiteren voor alle Zeeuwse gemeenten de milieustraten en verzorgen voor de gemeenten Hulst, Kapelle, Noord-Beveland, Reimerswaal, Sluis, Tholen en Veere de huisvuilinzameling. Straatvegen doen wij voor Kapelle, Noord-Beveland, Hulst en Sluis. Daarnaast hebben we een locatie in Goes waar we het Zeeuwse oud-papier/karton en het PMD–afval op- en overslaan. 

Wil je meer weten?

Heb je aanvullende vragen, neem dan contact op met Jan Eversdijk, Bedrijfsleider ZRD op telefoonnummer 06- 10 36 66 04.

Als je op onze vacature wil solliciteren, stuur dan je CV met motivatiebrief uiterlijk 5 december 2020 naar Marcel de Kok van Personeelszaken via onderstaande solliciteer-button.


 Wij voeren deze wervingsprocedure uit in eigen beheer. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.