Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

PO & O ADRZ

088-1254781www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202011190010

Solliciteer

Maatschappelijk Werker

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Adrz

Einddatum: maandag 07 december 2020


Functie-informatie
Uren: 28
Dienstverband: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband
Sluitingsdatum vacature: 7 december 2020

In de functie van Maatschappelijk Werker is het van belang een gestroomlijnd hulpverleningsproces te bewerkstelligen, in het ziekenhuis én daarbuiten, in samenwerking met externe partijen. Daar waar sprake is van sociale problematiek kunnen opnametijden in het ziekenhuis met jouw inzet worden verkort. Daarnaast kan patiëntvriendelijkheid toenemen door adequate en snelle hulpverlening. Je kunt worden ingezet voor alle afdelingen en specialismen binnen het ziekenhuis. Je biedt zowel praktische als psychosociale begeleiding.

Samen met je duo-collega Maatschappelijk Werker houd je je bezig met het programma Veilige Start, waarbij je begeleiding en ondersteuning biedt aan kwetsbare zwangeren en hun netwerk. Je hebt hierbij intensief contact met externe instanties. Daarnaast ben je aandachtsfunctionaris Huiselijk Geweld en Ouderenmishandeling / Kindermishandeling. Je ondersteunt medewerkers en medisch specialisten bij het signaleren en melden hiervan. Je verzorgt rapportages en registraties. Als zich calamiteiten voordoen, kun je ingeschakeld worden om in de acute fase hulp te bieden aan personeel en patiënten. Daarnaast vertegenwoordig je Adrz in verschillende externe overleggen.

Dit vragen we
• Een afgeronde HBO-opleiding Maatschappelijk Werk (Social Work);
• Ervaring in het werken vanuit de Signs of Safety gedachte en hierin positie kan innemen;
• Bij voorkeur minimaal 5 jaar werkervaring;
• Ruime kennis van de sociale kaart;
• Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
• Goed en graag samen kunnen werken, een verbindende factor is en samenwerking zoekt met andere partijen;
• Zelfstandig kunnen werken;
• Een veilige werksetting kunnen creëren en daarbinnen veranderingen aandragen en deze effectief kunnen doorvoeren;
• Kennis hebben van en ervaring hebben met het werken met andere culturen;
• Bekend is met drang en dwang;
• Omgaan kunnen gaan met (verbale) agressie.

In bezit zijn van een certificaat Aandachtsfunctionaris huiselijk geweld is een pré.

Dit krijg je ervoor terug
Wij bieden een aanstelling voor 1 jaar onder voorwaarden van de CAO Ziekenhuizen. De salariëring volgens functieschaal 55 (minimaal € 2.882,- en maximaal € 4.227,- op basis van een fulltime dienstverband). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaatsuitkering.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het veelgebruikerstarief. Je kunt gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of de aankoop van een fiets. Verder krijg je collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ.

Tot slot bieden we mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Ook kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging en/of Jong Adrz.

Dit worden je collega’s:
Als maatschappelijk werker werk je samen met één directe collega. In deze functie begeleid je je eigen patiënten, en draag je de patiënten over aan je collega bij afwezigheid. Samen werk je ziekenhuis breed en is geen enkele dag hetzelfde.

Daarnaast maak je deel uit van het team psychosociale zorg, waarin je nauw samenwerkt met de collega’s van de medische psychologie, de geestelijke verzorging, pedagogisch medewerkers, psychologisch medewerkers en de medisch maatschappelijk werker van de afdeling Haemodialyse. Zo zorgen we er samen voor dat de patiënten van Adrz de meest passende hulp krijgen. Daarnaast zijn we bezig om door innovaties de patiëntzorg te verbeteren. Doordat je voor alle afdelingen en specialismen kunt worden ingezet, bouw je een uitgebreid intern én extern netwerk op.

Dit wordt je werkgever
De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

Meer informatie
Heb je interesse in deze functie? Meer informatie is te verkrijgen bij Marleen de Kroon (Teamleider) bereikbaar per mail: a.dekroon@adrz.nl of telefonisch 088 – 125 48 85 of Corina Toorenaar, Maatschappelijk Werker, bereikbaar per mail: c.toorenaar@adrz.nl of telefonisch 06- 120 541 90.

Solliciteren
Door op de knop Solliciteren de klikken, kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden. De sluitingsdatum is 7 december 2020. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op maandag 14 december 2020.

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie.