Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Docent - HBO Onderwijs


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

HZ University of Applied Sciences

Edisonweg 4

4382 NW Vlissingen

Nederland


Postadres:

Postbus 364

4380 AJ Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling Personeel & Organisatieontwikkeling

0118 - 489000www.hz.nl

Vacaturenummer:

V202011200008

Solliciteer

Docent-onderzoeker robotica of mechatronica

HZ University of Applied Sciences

Einddatum: donderdag 03 december 2020

0,4 fte

Kennisgebied: offshore wind

Het liefst ben je de hele dag bezig met onderzoek en techniek. Zeker als het gaat over robotica/mechatronica, want daar kan je alles over vertellen. Je bent een ware inspiratiebron voor de derde- en vierdejaars studenten die een technische opleiding volgen. Jouw uitgebreide kennis en enthousiasme over dit vakgebied gebruik je zowel om praktijkgerichte onderzoeken succesvol uit te voeren als studenten te begeleiden en coachen bij jouw innovatieve projecten. Zit het in je? Solliciteer dan op de vacature van docent-onderzoeker robotica bij HZ University of Applied Sciences in Vlissingen.

Jouw werk als docent-onderzoeker robotica of mechatronica
Er liggen grote projecten op je te wachten. Een voorbeeld is het automatiseren van de inspectie en het onderhoud van hét grootste windpark in Europa aan de kust van Zeeland door middel van toepassing van robotica. Daar speelt jouw onderzoek met de focus op robotica een belangrijke rol. Terwijl jij dit praktijkgerichte onderzoek energiek uitvoert, neem je de studenten vol enthousiasme mee in dit technische proces. Je leert ze alle ins en outs over dit vakgebied want jij bent een echte teamplayer. Ondertussen neem je de coachende rol op je, zodat zij doorgroeien tot échte professionals. Dat maakt je trots, want samen realiseren jullie alle opgestelde doelen van verschillende projecten met succes. Dan breng je belangrijke expertise in ons team (ongeveer 12 fte). En om ervoor te zorgen dat het onderwijs aangesloten blijft bij de hedendaagse praktijk, ben je zelf constant bezig met maatschappelijke trends, nieuwe ontwikkelingen en wet- en regelgeving. Want jij bedenkt de praktische oplossingen voor morgen vanuit je expertise. Jij maakt het waar als toegewijde docent-onderzoeker robotica/mechatronica bij het:

 • bijdragen aan praktijkgericht onderzoek.
 • begeleiden en coachen van studenten die een technische opleiding volgen.
 • samenwerken in multidisciplinaire cursussen/studieprojecten.
 • deelnemen aan interdisciplinaire onderwijsprojecten in samenwerking met het werkveld.

 

Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool
Met 4.800 studenten, 500 medewerkers en 25 hbo-opleidingen is HZ University of Applied Sciences (HZ) in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We bieden bacheloropleidingen, (schakel)cursussen, masteropleidingen, masterclasses, post-hbo-opleidingen en Associate degrees. Werken bij de HZ betekent werken in een levendige omgeving waar geen dag hetzelfde is. Waar de docenten de namen van hun studenten kennen. En waar de lijnen kort zijn. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT’er, P&O-adviseur of financieel manager: samen vorm je met jouw collega’s een team van professionals die onze studenten klaarstoomt voor de (internationale) arbeidsmarkt. En wist je dat we al jaren op rij in de top-3 van beste hogescholen van Nederland staan?

Het zit in je
Kennis delen. Dat doe je graag, goed en met veel plezier. Gewoon omdat dit vakgebied perfect bij je past. En juist wanneer je dat kan combineren met het feit dat jij de studenten motiveert en inspireert, voel je, je opperbest. Daar komen al jouw uitstekende communicatieve vaardigheden goed van pas. Zeker omdat je projecten van a tot z aanpakt, waar je de nodige vrijheid voor krijgt. Daar blijft het niet bij, want je bent graag betrokken bij zowel de studenten als collega’s. Ook ben je extravert, sociaal, sterk gedreven en pro-actief en daarnaast heb je als docent-onderzoeker robotica/mechatronica:

 • een wo- of masterdiploma in de richting van Engineering, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek of vergelijkbaar.
 • minimaal 5 jaar ervaring in het werken met complexe ontwikkelingsprojecten door toepassing van Systems Engineering (of vergelijkbare methoden).
 • kennis op het gebied van constructieleer, regeltechniek en/of robotica.
 • een goede beheersing van de Engelse taal.

 

Groei met ons mee
We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je naast een levendige werkomgeving ook:

 • een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar in de functie van docent, schaal 11. Verlenging van deze aanstelling is afhankelijk van persoonlijk functioneren en formatieve ruimte
 • een bruto maandsalaris tussen de €3658,64 tot €5026,85 bij een fulltime dienstverband.
 • een eindejaarsuitkering, vakantiegeld én mogelijk een tegemoetkoming in de reiskosten .
 • vakantiedagen volgens de hbo-cao.
 • mogelijkheden om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken.
 • ondersteuning bij het behalen van een didactische aantekening als je die nog niet hebt. Je hebt geen onderwijsbevoegdheid nodig om als hbo-docent aan de slag te gaan, maar moet wel bereid zijn om deze bevoegdheid te halen en in je vakmanschap als docent te investeren.

 

Solliciteren
Geloof jij ook dat toekomstbestendig onderwijs begint bij jou? Solliciteer dan direct, maar vóór 3 december 2020, via de sollicitatiebutton.

Toch liever eerst wat meer informatie? Opleidingscoördinator Gerben Huiszoon kan je alles vertellen over deze functie. Je kunt hem bellen via +31 6 16 91 79 43.

Word je uitgenodigd op gesprek? Dan zal de eerste gespreksronde plaatsvinden op 7 december 2020 en als je wordt uitgenodigd voor een tweede gespreksronde dan staat op 10 december het geven van een gastles gepland.

Acquisitie naar aanleiding van de vacaturetekst wordt niet op prijs gesteld.