Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Productie

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202011200009

Solliciteer

Storingsmonteur

De Pooter - 4538AS, Terneuzen

Einddatum: dinsdag 19 januari 2021

Storingen oplossen en (beter nog) voorkomen, dat is jouw kracht. En naar die kracht ben ik op zoek.

Wat doe je als Storingsmonteur?
Als storingsmonteur voorkom, en verhelp, je storingen aan de productie-installaties, zodanig dat de stagnatie van het productieproces tot een minimum wordt beperkt. De werkzaamheden liggen o.a. op het mechanische, elektrotechnische, pneumatische en hydraulische gebied. Je belangrijkste taken op dagelijkse basis:
  • Het verhelpen van optredende storingen en het administreren hiervan in het CMMS.
  • Het uitvoeren van geplande werkorders, zoals het uitvoeren van periodieke inspecties, het verrichten van revisiewerk, de archivering van technische documentatie en het maken van werkinstructies.
  • Het toezien op de juiste uitvoering van werkzaamheden door derden die onder uw supervisie te werk gesteld zijn.

Wat kun je?
Ik ben op zoek naar iemand met:
  • Een afgeronde MBO4 opleiding richting elektrotechniek, industriële automatisering of mechatronica.
  • Affiniteit of werkervaring met werktuigbouwkunde via bijvoorbeeld stages.
  • Ervaring met Siemens S7 PLC's, servotechniek en netwerkprotocollen zoals Profibus (óf bereid om hiervoor een opleiding te volgen)
  • Goede communicatieve vaardigheden, oplossingsgerichte en proactieve houding
  • Goede kennis van de Engelse taal (woord en geschrift)
Zijn niet alle punten op jouw van toepassing, maar zie jij in jezelf toch de geschikte kandidaat? Overtuig me maar!

Wat krijg je?
Wij bieden een veelzijdige en zelfstandige functie, waarin je deel uitmaakt van een kwaliteitsbewust team binnen een zelfstandig en solide bedrijf. Je werkt samen met enthousiaste en betrokken collega's die met elkaar iets willen presteren. Je werkt in 5-ploegendienst en krijgt een ploegentoeslag van 31%.

Heb je interesse? Solliciteer dan snel!
Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op via +31 88 1348365 of daphne@depooter.nl.

Onder normale omstandigheden zou ik je uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking bij ons op kantoor, of op een andere locatie bij jou in de buurt. Jouw sollicitatieprocedure loopt zeker door, alleen zal deze er, vanwege COVID-19, iets anders uitzien. Wanneer jouw profiel aansluit bij deze of een andere vacature, word je uitgenodigd voor een digitale kennismaking via Whatsapp video bellen, Zoom of Skype. Wanneer dit positief is stel ik je voor bij onze opdrachtgever. Ook daar zal het eerste sollicitatiegesprek in de meeste gevallen digitaal zijn.

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is een onderdeel van een Noorse organisatie die gespecialiseerd is in het vervaardigen van totaalsystemen voor vloeibare producten in kartonnen verpakkingen. De opdrachtgever beschikt wereldwijd over diverse productiebedrijven, een machinefabriek en verschillende verkoopkantoren. In vol-continudienst wordt het gecoate karton bedrukt en gevormd tot verpakkingen.

De afdeling Maintenance verricht onderhoud aan de Printing- en Flameseal-lijnen, inclusief de bijbehorende processen zoals intern transport en opslag. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor het realiseren van nieuwe projecten en modificaties aan de bestaande installaties. Ook verzorgt de afdeling de ombouw van de Printing-lijnen en is verantwoordelijk voor het onderhoud aan gebouwen en terreinen. De afdeling bestaat uit circa 45 medewerkers.